Ingen förpliktelse - 30 dagars full returrätt

Logga in

Hej

040 602 82 60
Din kundvagn är tom.

Det är tryggt att handla hos Mynthuset. Vi erbjuder säkerhet, kvalitet, garantier och service till alla våra samlarobjekt.

Priser
När du gör din beställning via internet är gällande produktpris inklusive moms det pris som på dagen för beställningen finns angivet på på adressen www.mynthuset.se. Moms ingår med 25% eller enligt eu-direktivet.

Eventuella portokostnader varierar från produkt till produkt. När det gäller samlingar där du som kund tar emot mynt, medaljer, sedlar, frimärken (eller övriga produkter) kontinuerligt reserverar vi oss för prisändringar. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel i produkttexterna.

Betalningsvillkor 
Faktura medföljer leveransen om du har valt denna betalningsform istället för betalning med kort vid beställning. Du betalar med en postgiroavi som medföljer. Från att du har mottagit fakturan har du en betalningsfrist på 14 dagar. Om postgången blir försenad eller om du av andra skäl mottar en faktura med för kort betalningsfrist uppfordrar vi dig att kontakta kundservice.

Mynthuset Sverige förbehåller sig rätten att göra en kreditupplysning och godkänna beställning innan leverans kan ske.

 

Krav / påminnelser 
Om din betalning inte når oss inom betalningsfristen, sänder vi en betalningspåminnelse med en påförd avgift på 60 kr. Om påminnelsefakturan inte betalas innan förfallodatumet gäller rådande inkassorutiner.

Retur och reklamation 
Du har alltid 30 dagars öppet köp på alla försändelser. Detta betyder att om du inte är nöjd med din produkt kan du returnera denna inom 30 dagar. Du kan i lugn och ro titta på ditt samlarobjekt innan du bestämmer dig. Vid returnering av en produkt är det du själv som har ansvaret för att produkten kommer oss tillhanda. I samstämmighet med lagen om distans och hemförsäljning är det kunden själv som betalar eventuella kostnader i samband med returen av en produkt. Om det är fel från vår sida kommer vi självklart att tillgodose dig dina portoutlägg. Även vid telefonförsäljning står Mynthuset Sverige för returkostnaden.

Önskar du avsluta en samling i förbindelse med en retur, ser vi helst att du ger besked om detta i samband med att du returnerar produkten.

OBS: Var noga med att ditt namn, kundnummer och fakturanummer står på returförsändelsen. På så sätt vet vi vem avsändaren är. Uppge gärna vad som är fel med produkten och om du önskar en ny leverans.

Leveransadress 
För att kunna beställa hos oss krävs att du har en adress i Sverige eftersom vi i dagsläget inte har möjlighet att leverera utanför Sverige.

Leveranstid
Beställda varor levereras vanligtvis inom ca 2 veckor om varan finns tillgänglig på lager, men i vissa fall kan det ta upp till 4 veckor. Om varan skulle bli slutsåld placeras beställningen på en väntelista och levereras när varan inkommit. Dock kan det i vissa fall hända att det inte går att få tag på fler exemplar av just den specifika produkten och då stryks beställningen efter ett tag.