Kategori: Mynt Medaljer Övrigt
Pris:
Geografi:
Tema:

Guld

Guld är en av ädelmetallerna. Det har ett antal egenskaper som gör det till en fascinerande metall. Guld är inte bara sällsynt och vackert - kvaliteten försämras inte, materialet bleknar inte och det kan användas om och om igen. Ända sedan det första guldmyntet såg dagens ljus 600 år f.Kr, har guld varit en populär metall för stämpling av mynt, medaljer, smycken och samlarföremål.

 

Golden Sea Turtle Guldmynt i form av en havssköldpadda
Nu har du möjlighet att säkra dig detta guldmynt i 99,9 % guld
Emil och myssen - 10g Astrid Lindgrens Emil och myssen - 10g
Nu har du möjlighet att säkra dig ett Emil och myssen mynt i 90 % rent guld. Det är verkligen en fin och unik utgåva av Astrid Lindgrens populära literära figur. Myntet är präglat i en begränsad upplaga om endast 300 exemplar.
Emil och myssen på ett mynt i 90 % guld Astrid Lindgrens Emil och myssen - 3,45g
  Emil-mynt i rentguld med adversmotiv av Emil samt reversmotiv föreställande Emils hem Katthult är hämtat från tecknaren Björn Bergs klassiska Emilillustrationer.
Guldmynt med äkta diamant Mynt i 99,9 % guld med en äkta diamant
Ett litet, vackert guldmynt med en gnistrande diamant.
Kajsa Anka - Kalle Ankas fästmö Kajsa Anka präglad på ett mynt i 99,9 % guld
Kajsa Anka är Kalle Ankas officiella flickvän. Hon är en temperamentsfull, men behärskad och moderiktig tjej som ofta gör vad som helst för att imponera på sina vänninor i Damklubben. Nu har du möjlighet att säkra dig detta Officiella Disneymynt i 99,99 % guld!
3000 Francs 3000 Francs Mynt i 99,9 % guld med en äkta rymdsten
Här ger vi dig den unika möjligheten att erhålla ett guldmynt med ett inlagt fragment från en meteorit!
Mynt i 99,9 % guld med Karl XIV Johan Mynt i 99,9 % guld med Karl XIV Johan Karl XIV Johan i 99,9 % guld - begränsad upplaga!
Kungaätten Bernadotte firar 200 år (1818-2018) och i samband med detta har det präglats ett begränsat antal guldmynt med den förste kungen Bernadotte; Karl XIV Johan. Det är ett litet guldmynt präglat i hela 99,9 % guld!
Pippi på Kurrekurreduttsön 3,45g Astrid Lindgrens Pippi på Kurrekurreduttsön 3,45g
Att Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump är en av Astrid Lindgrens mest älskade karaktärer råder det inget tvivel om.
Världens minsta guldmynt 7 wonders Kinesiska muren - historiens längsta byggnadsverk
Detta guldmynt har präglats med en avancerad teknologi och utgetts i en upplaga om endast 5000 exemplar. Nu har du möjlighet att säkra dig detta guldmynt och läsa mer om myntmotivets historia.
3000 Francs Nu kan du äga en liten bit av Mars
Nu kan du säkra dig en bit av den röda planeten som är placerat på detta guldmynt med en diameter om 11 mm och väger 0,5 gram.
Kungens nej fairmined guldmedalj Kungens nej – minnesmedalj i 99,9 % fairmined guld
Det Norska Myntverket har präglat en begränsad upplaga av en minnesmedalj i 99,9% fairmined guld med motiv av Haakon VII (1872-1957) för att markera hans vägran att kapitulera till tyskarna under Andra världskriget.
Everlasting Love Speciellt hjärtformat mynt – 99,9 % guld
 I detta fina mynt förenas hjärtat som en symbol för kärlek med myntet som en symbol för hopp, lycka och välstånd.
Hästsko i guld Lyckobringande mynt i 99,9 % guld format som en hästsko
Nu har du möjlighet att säkra dig detta lyckobringande mynt i 99,9 % guld.
Golden dolphin Ett specialformat mynt inspirerat av delfinen i renaste guld
Nu har vi glädjen att kunna erbjuda ett mynt i 99,9 % guld, ännu ett i raden av de populära specialformade små guldmynt. Denna gång inspirerat av den intelligenta delfinen präglad i en typisk tvåskiktsstil som återger myntets otroliga detaljrikedom i 0,5 gram rent guld.
Drottning Kristinas silvertron 2018 Drottning Kristinas silvertron 2018 Drottning Kristinas silvertron - nu på en minnesmedalj
Mynthuset Sverige har präglat en minnesmedalj med motiv av Drottning Kristinas silvertron som har använts av svenska monarker vid högtidliga ceremonier såsom kröningar, trontillträden och riksdagens högtidliga öppnande. Minnsmyntet finns endast tillgänglig hos Mynthuset Sverige!
Mimmi Pigg – Disneys älskling Officiellt Disneymynt i 99,99 % guld
Mimmi Pigg är en filmfigur har skapats av Walt Disney år 1928 och är en av Disneys äldsta karaktärer. Musse Pigg-myntet är ett officiellt Disneymynt och är tillgängligt exklusivt för Mynthuset Sveriges kunder!
Sveriges kulturarv i 99,9 % guld Sveriges kulturarv i 99,9 % guld Drottningholm, Sveriges kulturarv på en guldtacka!
Mynthuset Sverige har låtit prägla en speciell guldtacka med motiv av Drottningholm
Pippi i Söderhavet 10g - 2015 Pippi i Söderhavet 10g
Astrid Lindgrens mest älskade karaktärer på ett mynt i 90 % guld. Pippi-myntet är tillgängligt exklusivt för Mynthuset Sverigeskunder!  
Vikingaskepp med motiv utskuret i laser Vikingaskepp med motiv utskuret i laser Unikt mynt präglat med avancerad och högteknologisk präglingskonst
EN REVOLUTION INOM MYNTKONST Detta guldmynt är präglat med en avancerad teknologi och har producerats i en upplaga av 1000 exemplar. Guldmyntet är endast tillgänglig hos Mynthuset.
Golden Laughing Buddha Skrattande Buddha - mynt i 99,9 % guld
Nu har du chansen att säkra dig detta glädjespridande mynt som inspirerats av Den Skrattande Buddhan i 99,9 % guld.
Guldmynt med äkta fyrklöver Guldmynt med äkta fyrklöver
Sannolikheten att hitta en fyrklöver är ganska liten. Vi på Mynthuset Sverige har dock lyckats hitta denna lyckosymbol till dig – i ett mynt i 99,9 % guld med en äkta grön fyrklöver inlagd.
Last inn flere samleobjekter