Pris:
Geografi:
Tema:

Silver

Här hittar du ett utbud av utländska mynt/medaljer i silver.

€10 Désirée Clary 2018 Silvermynt med kung Karl XIV Johan och drottning Desideria
Konungaätten Bernadottes 200-årsjubileum (1818-2018) hedras med ett officiellt silvermynt från Frankrike
Disney´s Vaiana på ett silvermynt Ett mynt i 99,9 % silver med motiv av Vaiana och den legendariska halvguden Maui på en episk resa.
Officiellt Disney mynt i 99,9 % silver För att markera releasen av Disney´s Vaiana har det präglats ett mynt med en färgstark illustration av Vaiana och Maui på deras äventyr över Stilla Havet.   
$1 Eisenhower 1972 Charlie Duke 1972 Eisenhower 1$ signerat av Charlie Duke
Nu har du möjlighet att säkra dig ett mycket speciellt signerat samlarobjekt med myntmotiv som visar en örn som landar på månens yta med en olivgren i klorna. 
Komplett set mer tre vikingamynt i 99,9 % silver Komplett set med tre vikingamynt i 99,9 % silver
Nu har du en unik möjlighet att säkra dig ett komplett set med tre officiella vikingamynt utgivet av Det Kungliga Kanadensiska Myntverket. Motivet på mynten hyllar de spektakulära vikingaskeppen och endast en begränsad uppsättning är tillgänglig för den svenska marknaden.
Sid Maurer -Cristiano Ronaldo 2018 Världens bästa fotbollsspelare på ett silvermynt - Cristiano Ronaldo
För att hedra denna legendariska fotbollsspelare så har det präglats ett mynt i 99,9 % silver med ett ikoniskt Sid Maurer motiv med Cristiano Ronaldo, en av fotbollsvärldens allra största stjärnor.
2016 American Eagle Silverbar American Eagle mynt-tacka i 99,9 % silver
Stor mynt-tacka i 99,9 % silver med två av USA:s mest kända symboler; en American Eagle (vithövdad havsörn) och Klippiga bergen.