Pris:
Geografi:
Tema:

Silver

Här hittar du ett utbud av utländska mynt/medaljer i silver.

€10 Désirée Clary 2018 Silvermynt med kung Karl XIV Johan och drottning Desideria

Konungaätten Bernadottes 200-årsjubileum (1818-2018) hedras med ett officiellt silvermynt från Frankrike

895 kr
Disney´s Vaiana på ett silvermynt Ett mynt i 99,9 % silver med motiv av Vaiana och den legendariska halvguden Maui på en episk resa.

Officiellt Disney mynt i 99,9 % silver
För att markera releasen av Disney´s Vaiana har det präglats ett mynt med en färgstark illustration av Vaiana och Maui på deras äventyr över Stilla Havet. 

 

1 495 kr
$1 Eisenhower 1972 Charlie Duke 1972 Eisenhower 1$ signerat av Charlie Duke

Nu har du möjlighet att säkra dig ett mycket speciellt signerat samlarobjekt med myntmotiv som visar en örn som landar på månens yta med en olivgren i klorna. 

995 kr
Komplett set mer tre vikingamynt i 99,9 % silver Komplett set med tre vikingamynt i 99,9 % silver

Nu har du en unik möjlighet att säkra dig ett komplett set med tre officiella vikingamynt utgivet av Det Kungliga Kanadensiska Myntverket. Motivet på mynten hyllar de spektakulära vikingaskeppen och endast en begränsad uppsättning är tillgänglig för den svenska marknaden.

4 595 kr
Sid Maurer -Cristiano Ronaldo 2018 Världens bästa fotbollsspelare på ett silvermynt - Cristiano Ronaldo

För att hedra denna legendariska fotbollsspelare så har det präglats ett mynt i 99,9 % silver med ett ikoniskt Sid Maurer motiv med Cristiano Ronaldo, en av fotbollsvärldens allra största stjärnor.

1 595 kr
FIFA 3 Rbl Officiellt FIFA-mynt i 92.5 % silver

Vi ser med spänning fram emot att se det svenska landslaget kämpa i fotbolls-VM i Ryssland i sommar! Värm upp redan nu med detta officiella FIFA-silvermynt som visar en av arenorna; Ekaterinburg.

1 495 kr