Ny och exklusiv samling med Mumin framtagen i ett officiellt samarbete med Moomin characters. Den vackra präglingen och den låga upplagan säkrar samlingens höga kvalitet och attraktivitet för många samlare i Sverige. Vi garanterar utan tidsbegränsning och andra reservationer att alla 4 medaljer i samlingen är äkta.

Den första medaljen i samlingen visar Tove Janssons originalillustration från bokomslaget till ”Vem ska trösta Knyttet?”

Boken ”Vem ska trösta Knyttet?” släpptes 1960 och är en av Tove Janssons mest populära böcker här i Norden, den har funnits i tryck kontinuerligt sedan utgivningen.

Se fram emot denna oemotståndliga samling - beställ nu till introduktionspriset 199 kr (inkl frakt). Ordinarie pris: 439 kr. 

 

Du säkrar dig:

  • En 24 karat guldförgylld medalj med motiv av bokomslaget till ”Vem ska trösta Knyttet?” för endast 199 kr inkl. frakt.
  • Förgylld med 99,9% rättvisemärkt guld
  • Äkthetscertifikat medföljer medaljen
  • Inleder samlingen ”Mumins äventyr” som består av ytterligare tre förgyllda medaljer med motiv av olika bokomslagsillustrationer från Tove Janssons bilderböcker med Mumin.
  • Löpande samling - Ingen bindningstid. Du kan när som helst avsluta din insamling

Specifikationer
Metall:
CuNi, guldpläterad med 24 karat rättvisemärkt guld
Diameter:
38,61 mm
Vikt:
26 gram
Utgivningsår:
2023
Upplaga:
10 000 exemplar
Advers:
Tove Janssons originalillustration från bokomslaget till ”Vem ska trösta Knyttet?
Revers:
Vackert motiv av Mumindalen, kompass