Myntets motiv föreställer Zabivaka; den officiella maskoten för Världsmästerskapet i fotboll 2018. Zabivaka betyder ”den som gör mål” på ryska, ett väldigt passande namn för vargen som utstrålar charm och självförtroende. Den officiella maskoten kommer att spela en viktig roll inför och under mästerskapen då den inte bara kommer att promota evenemang och underhålla publiken men även fungera som ambassadör för Ryssland. 

Detta guldmynt har präglats med en avancerad teknologi och utgetts i en upplaga om endast 5000 exemplar. 

 • Präglat i 99,9 % guld i bästa proof-kvalitet
 • Motivet föreställer Zabivaka; den officiella maskoten för Världsmästerskapet i fotboll 2018. 
 • Låg upplaga: endast 5000 exemplar på världsbasis 
 • Du får ett skrin där du enkelt kan förvara dina guldmynt, dessutom ett album där du kan förvara dina certifikat samt ett förstoringsglas, utan extra kostand.
 • Du inleder, utan förpliktelse, samlingen Världens Minsta Guldmynt
Specifikationer
Metall:
99,9 % guld
Nominellt värde:
50 Cordoba
Kvalitet:
Proof
Diameter:
11 mm
Vikt:
0,5 gram
Präglat år:
2018
Land:
Nicaragua
Upplaga:
5000 exemplar
Advers:
FIFA 2018 maskot Zabivaka
Revers:
Republiken Nicaragua, Centralamerika, 2018, S tadsvapen

En av de mest populära samlingarna

Samtidigt som du tackar ja till detta erbjudande får du värdefull förtursrätt till den eftertraktade internationella samlingen ”Världens Minsta Guldmynt” bestående av totalt 16 mynt. I samlingen kommer du få både internationellt kända mynt och mynt med välkända motiv.

Samtliga mynt i samlingen är präglade i 99,9 % guld, är mycket eftertraktade samlarobjekt och kostar 945 kronor plus porto på 59 kronor. Du har alltid 30 dagars öppet köp och du samlar helt utan förpliktelser vilket innebär att du när som helst välja att avsluta samlingen om du så önskar.

Allt detta får du, utan extra kostnad, som samlare av "Världens Minsta Guldmynt":
I den tredje försändelsen får du ett specialdesignat skrin där du kan förvara mynten. Dessutom får du i fjärde försändelsen, utan extra kostnad, ett album där du kan förvara dina certifikat samt ett förstoringsglas, perfekt att ha när du vill studera alla fascinerande detaljer på guldmynten.

Öppet köp i 30 dagar
Du får ett nytt guldmynt cirka en gång i månaden och du samlar bara så länge du själv vill och kan när som helst välja att avsluta eller pausa samlingen om du vill. Det finns ingen bindningstid och inget krav på minsta köp och du har alltid öppet köp i 30 dagar.

 1. Jag säkrar mig "FIFA 2018 maskot Zabivaka" myntet i 99,9% guld för endast 695 kr.
 2. Jag mottar en faktura med 14 dagars förfallotid tillsammans med myntet, så att jag kan studera myntet i lugn och ro innan jag betalar. Myntet skickas med post och leveranstiden är normalt 14 dagar.
 3. När jag beställer FIFA 2018 maskot Zabivaka myntet inleder jag samlingen ”Världens minsta guldmynt”, som ger mig chansen att samla på mynt med ikoniska personligheter och dess historia. Detta betyder att jag får ett nytt mynt cirka en gång i månaden.  
 4. Priset för de efterföljande mynten är 945 kr + porto på 59 kr.
 5. Under samlarperioden har jag mer att se fram emot. I den tredje försändelsen får jag, utan extra kostnad, ett fint skrin där jag tryggt och enkelt kan förvara mina guldmynt. I den fjärde försändelsen får jag dessutom, ett album där jag kan förvara mina certifikat samt ett förstoringsglas, perfekt att ha när jag vill studera alla fascinerande detaljer på guldmynten.
 6. Jag har alltid 30 dagars full returrätt och samlar bara så länge jag själv önskar. Om jag vill avsluta samlingen, skjuta upp leveranser eller ändra leveransintervaller tar jag bara kontakt med Mynthuset Sverige via telefon 040-602 82 60, brev eller e-post beroende på vad som är enklast för mig. Alla köp täcks alltid av konsumentköplagen.
 7. Mynthuset Sverige garanterar, utan tidsbegränsning eller andra förbehåll äktheten av alla våra samlarobjekt. Äkthetscertifikat och ägarbevis medföljer utan extra kostnad.
 8. Mynthuset Sveriges syfte är att förmedla historien som är knuten till mynt och andra samlarobjekt och göra samlingar tillgängliga för så många som möjligt. Vi säljer till samlare som är upptagna av samlarglädje och historia. Vi garanterar inte att mynt eller andra samlarobjekt stiger i värde eller behåller sitt ursprungsvärde. Eventuella tidigare värdestigningar garanterar inte en framtida värdeökning.