Det första officiella minnesmyntet för FIFA Världsmästerskapen i fotboll 2018 - Kalingrad

FIFA 3 Rbl "Kaliningrad" 2018 -Series 1

Be the first to rate!

0

Rysslands centralbank har präglat officiella minnesmynt för FIFA världsmästerskapen i fotboll 2018. Vi har nu ett begränsat antal exemplar av de allra första officiella minnesmynten för FIFA världsmästerskapen i fotobll 2018 och vi är glada att kunna erbjuda dessa till dig.

  • Type: Singelprodukt
  • Lager: Tillgänglig
Pris: 1 495 kr

Minnesmyntet är i hela 92,5 % silver och har ett nominellt värde på 3 rubel. Minnesmyntet bär motiv av en fotbollsspelare och staden Kalingrad, vilket är en av värdstäderna för spelen. Designen på detta officiella  minnesmynt för FIFA världsmästerskapen i fotboll 2018 i silver förhöjs av de färgade detaljerna på FIFA-troféns fotboll. På reversen ses motiv av Rysslands nationalsymbol, dubbel örnen.

Du säkrar dig:

  • Det första officiella minnesmyntet för FIFA Världsmästerskapen i fotboll 2018 
  • Hela 92,5 % silver
  • Endast 20 % av myntupplagan är tillgänglig utanför Ryssland!

Den maximala upplagan som präglats är 24 000 exemplar – men endast 4 800 exemplar är tillgängliga för den internationella marknaden! Mynthuset Sverige har lyckats att få tag på ett begränsat antal minnesmynt i silver av de allra första officiella minnesmynten för FIFA världsmästerskapen i fotboll 2018.

Minnesmyntet är präglat i bästa samlingskvalitet ”proof” och levereras i ett officiellt FIFA världsmästerskap i fotboll 2018-skrin tillsammans med ett äkthetscertifikat som garanterar kvalitet och ursprung.

Skynda dig att beställa detta eftertraktade officiella minnesmyntet för FIFA världsmästerskap i fotboll 2018!

 

 

 

 

 

 

 

© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World CupTM tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA. All rights reserved.

Pris:1 495 kr
Specifikationer
Metall:
92,5 % silver
Nominellt värde:
3 Rubel
Kvalitet:
Proof
Diameter:
39 mm
Vikt:
31,1 gram
Präglat år:
2018
Land:
Ryssland
Upplaga:
24,000
Advers:
Kalingrad arena och fotbollsspelare
Revers:
Rysslands statsvapen och nominellt värde