Astrid Lindgrens -Pippi Långstrumps silvermedaljer

Pippi Långstrumps silvermedaljer - motiv från Pippis fantastiska värld

Be the first to rate!

0

Herr Nilsson och Lilla Gubben-medalj i 92,5 % silver – endast 295 kronor!

År 2015 var det 70 år sedan den första boken om Pippi Långstrump utgavs. För att fira jubileet har Mynthuset Sverige låtit prägla silvermedaljer med motiv från Pippis fantastiska värld. Nu har du möjligheten att beställa en av dessa medaljer med motiv av Pippis apa och häst; Herr Nilsson & Lilla Gubben.

 

 

 

 • Type: Samling
 • Lager: Tillgänglig
Pris: 295 kr

Medaljen är präglad i 92,5 % silver och motivet på adversen, föreställande Herr Nilsson & Lilla Gubben,  är hämtat från Ingrid Vang Nymans klassiska illustration från Boken om Pippi Långstrump. Medaljens revers pryds av ett porträtt av Astrid Lindgren och har designats av den brittiska konstnären Philip Nathan.
 

Vi har i dag glädjen att erbjuda dig:

 • Herr Nilsson & Lilla Gubben-medalj
 • Präglad i 92,5 % silver och bästa proof-kvalitet
 • Förmånligt introduktionspris: endast 295 kronor (vårt normala pris är 495 kronor – du sparar 200 kronor!) 
 • Fin och informativ samlingsmapp samt äkthetscertifikat medföljer utan extra kostnad
 • Inleder, utan förpliktelser, samlingen Pippi Långstrump Silvermedaljer
 • Du får en Pippi-bok på köpet (i den tredje försändelsen) 
Pris:295 kr
Specifikationer
Metall:
92,5% silver
Kvalitet:
proof
Diameter:
30 mm
Vikt:
12 g
Upplaga:
30.000
Utgivare:
Mynthuset Sverige
Original-illustratör:
Ingrid Vang Nyman
Medaljkonstnär:
Philip Nathan

Pippi Långstrump Silvermedaljer - endast tillgänglig hos Mynthuset Sverige

När du säkrar dig medaljen Herr Nilsson & Lilla Gubben i 92,5 % silver inleder du samtidigt samlingen Pippi Långstrump Silvermedaljer. Samlingen innehåller 8 silvermedaljer med Ingrid Vang Nymans illustrationer av de mest älskade karaktärerna och motiven från Pippi-böckerna, samt med ett porträtt av Astrid Lindgren på reversen. I samlingsmappen kan du förvara dina medaljer. Med varje försändelse får du ett äkthetscertifikat där du kan läsa mer om de olika karaktärerna. Du kan se fram emot att lägga till silvermedaljer med bland annat Tommy & Annika och Villa Villekulla i din samlingsmapp. Alla medaljer är präglade i silver och i bästa proof-kvalitet. 

Med den första försändelsen får du tillsammans med silvermedaljen Herr Nilsson & Lilla Gubben även ägarbevis som titulerar dig som ägare till samlingen. I andra försändelsen får du ett praktiskt album där du kan förvara ägarbeviset och dina äkthetscertifikat och i den tredje försändelsen får du en Pippi-bok som gåva! 

Du mottar försändelser cirka en gång i månaden, har alltid 30 dagars öppet köp och samlar helt utan förpliktelser – du kan när som helst välja att avsluta samlingen om du så önskar.
 

 1. Jag säkrar mig en Herr Nilsson och Lilla Gubben-medalj i 92,5 % silver för endast 295 kr.
 2. Jag mottar en faktura med 14 dagars förfallotid tillsammans med medaljen, så att jag kan studera medaljen i lugn och ro innan jag betalar. Medaljen skickas med post och leveranstiden är normal 14 dagar.
 3. Jag inleder samtidigt samlingen ”Pippi Långstrump Silvermedaljer”, som innehåller totalt 8 medaljer med omtyckta motiv från Pippis värld. Detta betyder att jag får en ny medalj cirka en gång i månaden.  
 4. Priset för de efterföljande medaljer 495 kr + porto på 59 kr.
 5. I första försändelsen får jag även en specialdesignad samlingsmapp, utan extra kostnad, där jag tryggt kan förvara mina silvermedaljer samt läsa mer om karaktärerna från Pippis värld samt ett ägarbevis som titulerar mig som ägare till samlingen. I andra försändelsen får jag ett praktiskt album där jag kan förvara mina äkthetscertifikat och i den tredje försändelse får jag en Pippi-bok som gåva!
 6. Jag har alltid 30 dagars full returrätt och samlar bara så länge jag själv önskar. Om jag vill avsluta samlingen, skjuta upp leveranser eller ändra leveransintervaller tar jag bara kontakt med Mynthuset Sverige via telefon 040-602 82 60, brev eller e-post beroende på vad som är enklast för mig. Alla köp är täcks alltid av konsumentköplagen.
 7. Mynthuset Sverige garanterar, utan tidsbegränsning eller andra förbehåll äktheten av alla våra samlarobjekt. Äkthetscertifikat och ägarbevis medföljer utan extra kostnad.
 8. Mynthuset Sveriges syfte är att förmedla historien som är knuten till mynt och andra samlarobjekt och göra samlingar tillgängliga för så många som möjligt. Vi säljer till samlare som är upptagna av samlarglädje och historia. Vi garanterar inte att mynt eller andra samlarobjekt stiger i värde eller behåller sitt ursprungsvärde. Eventuella tidigare värdestigningar garanterar inte en framtida värdeökning. B46004758