Officiell medalj för FIFA världsmästerskap i fotboll 2018 - Sverige

FIFA 2018 World Cup -Sverige medalj

Be the first to rate!

0

Tidernas största fotbollsfest börjar nu genom att beställa den Officiella medaljen för FIFA världsmästerskapen i fotboll 2018

  • Type: Singelprodukt
  • Lager: Tillgänglig
Pris: 199 kr

FIFA världsmästerskap i fotboll 2018 arrangeras i Ryssland som därmed blir det första östeuropeiska landet som arrangerar VM. Det är 32 nationer som deltar och varje land har hedrats med sin egen landspecifika officiella medalj för FIFA världsmästerskapen i fotboll 2018. Den svenska medaljen har inskriptionen SWE och visar två ikoniska symboler för Sverige – en dalahäst och en älg. Reversen bär motiv av detåtråvärda officiella emblemet för FIFA världsmästerskap i fotboll 2018.

Sverige är vidare efter spännande kvalspel. Nu kan vi se fram emot finalerna och även de officiella medaljerna. Mynthuset Sverige har glädjen att kunna erbjuda dessa medaljer till våra kunder – säkra ett exemplar idag!

 

  • Officiell medalj för FIFA världsmästerskapen i fotboll 2018 - 33,3 % silver
  • Varje deltagande land har hedrats med sin egen landspecifika officiella medalj för FIFA världsmästerskap i fotoboll 2018 – inklusive Sverige
  • Medaljen är hela 30 mm i diameter och väger 7,3 gram
  • Motiv av två ikoniska symboler för Sverige – en dalahäst och en älg
  • Medaljen levereras i ett officiellt FIFA världsmästerskapen i fotboll skrin tillsammans med ett certifikat
  • Präglad i Proof-like kvalitet

Fotboll räknas som en av världens största sporter med mer än 120 miljoner aktiva spelare. De viktigaste internationella tävlingarna arrangeras av FIFA varav Världsmästerskapen i fotboll för herrar är den främsta. Det är nervkittlande att Sverige spelar i Ryssland – i grupp F där de möter Tyskland, Mexiko och Sydkorea. Heja Sverige! 

Pris:199 kr
Specifikationer
Metall:
33,3 % silver
Kvalitet:
Proof-like
Diameter:
30 mm
Vikt:
3,7 gram
Präglat år:
2018
Land:
Ryssland
Upplaga:
20 000
Advers:
motiv av en fotbollsspelare, en älg och en dalahäst, 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA, SWE
Revers:
Official FIFA World Cup Russia 2018