Superhjältar på mynt – äntligen i Sverige!

Minnesmynt i 99,9 % silver från Det Kungliga Kanadensiska Myntverket

Canada "The Trinity" 20$ silvermynt 2016; Superman, Batman och Wonder Woman

Be the first to rate!

0

Superman, Batman, Wonder Woman, Batgirl, Nightwing (Robin), Super Girl och Wonder Girl samlade på en 38 mm stort mynt i 99,9 % silver – alla belagda med färg, precis som vi minns dem från tecknade serier.

  • Type: Singelprodukt
  • Lager: Tillgänglig
Pris: 1 695 kr

Vi har alla en relation till dem, de komiska superhjältarna. Från det kungliga kanadensiska myntverket kommer detta vackra minnesmynt i silver där de alla är samlade. Myntet har tidigare endast varit tillgänglig på den amerikanska marknaden, innan den äntligen är tillgänglig i Sverige.

Det kungliga Kanadensiska Myntverket är kända för sina populära och vackra minnesmynt. Från den kosmiska världen har det innovativa myntverket valt att hedra de mest populära superhjältarna från DC Comics univers. Här får du Superman, Batman, Wonder Woman, Batgirl, Nightwing (Robin), Super Girl och Wonder Girl samlade på en 38 mm stort mynt – alla belagda med färg, precis som vi minns dem från tackande serier.

Äntligen tillgänglig i Sverige

Minnesmyntet gavs ut år 2016 i Canada och har hittills bara varit tillgänglig på den amerikanska marknaden. Max.upplagan på världsbasis är 10 000 exemplar och ett litet antal har nu släppts ut på marknaden utanför USA och Kanada. Mynten levereras i en dekorativ ask med 80-talets originalteckningar från DC Comics. Det här är en riktig godbit för den lekfulla samlaren!

Pris:1 695 kr
Specifikationer
Metall:
99,9 % silver
Nominellt värde:
20 Dollar
Kvalitet:
Proof med färgbelagda motiv
Diameter:
38 mm
Vikt:
31,39 gram
Präglat år:
2016
Land:
Canada
Upplaga:
10 000 exemplar