VM i handboll 2019 firas med ett minnesmynt i silver!

$ 1 Handboll VM 2019 1 oz silver

Be the first to rate!

0

Handbolls VM 2019 spelas i Danmark och Tyskland. Nu kan du säkra dig ett minnesmynt i 99,9 % silver.

  • Type: Singelprodukt
  • Lager: Tillgänglig
Pris: 1 195 kr

Ingen har väl missat att herrarnas 26:e världsmästerskap i handboll 2019 pågår för fullt och imorgon möter det svenska herrlaget ett obesegrat Danmark i en avgörande match. Var med och stötta det svenska laget. Nu kan du säkra dig detta fina minnesmynt i 99,9 % silver.

Var med och heja fram Sverige genom att säkra dig detta fina minnesmynt i 99,9 % silver med motiv av en handbollsspelare framför stadsporten Brandenburger Tor och Riksdagshuset i Berlin, lilla Sjöjungfrun och Sankt Nikolaj kirke i Danmark.

Du säkrar dig: 

  • Ett minnesmynt i 99,9 % silver
  • Motiv av en ikonisk handbollsspelare, stadsporten Brandenburger Tor, Riksdagshuset i Berlin, Sankt Nikolaj Kirke och lilla Sjöjungfrun i Köpenhamn.
  • Minnesmyntet är hela 38,61 mm i diameter och väger 31,1 gram

Sverige har genom tiderna varit ett framgångsrikt herrlandslag i handboll med spelare som Magnus Wislander, Staffan Olsson, Stefan Lövgren och Ljubomir Vranjes vilka bidragit till flera guld i både EM och VM. Nu hejar vi på Sverige och att de går vidare mot final.

Sverige startar jakten på VM-guld. Köp ditt VM minnesmynt redan idag och stötta det svenska laget hela vägen till finalen!

Pris:1 195 kr
Specifikationer
Metall:
99,9 % silver
Nominellt värde:
1 Dollar
Kvalitet:
Proof
Diameter:
38,61 mm
Vikt:
31,1 gram
Präglat år:
2019
Land:
Fiji
Advers:
handbollsspelare framför stadsporten Brandenburger Tor och Riksdagshuset i Berlin, lilla Sjöjungfrun och Sankt Nikolaj kirke i Danmark.
Revers:
Vapensköld och nominellt värde
Upplaga:
2500 exemplar