Apache-stammen på en dollar i 99,9 % silver

Native American Silver Dollars

Be the first to rate!

0

Mynt i 99,9 % silver som hedrar en av de mest berömda indianstammarna, Apache-stammen. Officiellt minnemynt utgivet av Jamal Sovereign Nation och auktoriserat av myndigheten Indian Sovereign Nations.

 

 • Type: Samling
 • Lager: Tillgänglig
Pris: 995 kr

Amerika har varit en nation bestående av indianstammar betydligt längre tid än den bestått av de länder, stater och städer som utgör kontinenten i dag. För att hedra Amerikas ursprungsbefolkning har myndigheten 'Indian Sovereign Nations i Amerika' tillsammans med Jamal Soverign Nation utgivit ett silvermynt som hedrar en av de mest berömda indianstammarna: Apacherna.

Myntet är stort, präglat i 99,9 % silver och har ett ikoniskt motiv av den berömde Apache-ledaren Geronimo och ett av Arizonas vanligaste (och farligaste), djur, skallerormen.

 • Mynt som hedrar Apache-stammen
 • Präglat i 99,9 % silver i bästa proof-kvalitet
 • Officiellt minnemynt utgivet av Jamal Sovereign Nation och auktoriserat av myndigheten Indian Sovereign Nations.
 • Stort mynt: 31,1 g och 39 mm 
 • Låg upplaga: endast 2500 exemplar på världsbasis 
 • En del av intäkterna doneras till Amerikas indianstammar för att stödja utvecklingen i reservaten 
 • Du får en stor och fin samlingsmapp på köpet där du kan förvara myntet och läsa mer om Amerikas indianer
 • Du inleder, utan förpliktelse, samlingen Native American Silver Dollars

 

 

Pris:995 kr
Specifikationer
Metall:
99,9 % silver
Nominellt värde:
1 Dollar
Kvalitet:
Proof
Diameter:
39 mm
Vikt:
31,1 gram
Präglat år:
2016
Land:
Jamul
Upplaga:
2500 exemplar på världsbasis

Native American Silver Dollars – den storslagna samlingen med mynt i 99,9 % silver som hedrar Amerikas ursprungsbefolkning

När du beställer silvermyntet med Apache-stammen inleder du samtidigt den storslagna samlingen Native American Silver Dollars, som består av totalt 10 mynt och 1 medalj i 99,9 % silver som hedrar några av Amerikas mest välkända indianstammar. Mynten har ikoniska motiv av indianstammarna och deras heliga djur. Du samlar helt utan förpliktelser och kan när som helst avsluta eller pausa samlingen. Du har även alltid 30 dagars öppet köp på alla försändelser. Du mottar ett nytt mynt ca en gång per månad fram till att samlingen är komplett. Resterande mynt kostar 1395 kr + porto 59 kr per försändelse. Du får en stor samlingsmapp där du kan förvara dina silvermynt (det är Indian Sovereigns officiella samlingsmapp vilket innebär att den är på engelska).

Du får dessutom detta, utan extra kostnad:

 • Samlingsmapp där du kan förvara dina silvermynt samt läsa mer om Amerikas indianstammar (levereras tillsammans med Apache-myntet)
 • Äkthetscertifikat som garanterar äktheten och kvalitén där du kan läsa mer om myntets motiv (levereras tillsammans med alla försändelser)
 • Album där du kan förvara äkthetscertifikaten (levereras i tredje försändelsen)

 

 

 1. Jag säkrar mig myntet som hedrar Apache-stammen i 99,9 % silver för endast 995kr.
 2. Myntet skickas med post och leveranstiden är normalt 14 dagar.
 3. När jag beställer Apache-myntet inleder jag samlingen Native American Silver Dollars som ger mig chansen att samla på dollarmynt som hedrar några av Amerikas mest välkända indianstammar. Jag får ett nytt mynt cirka en gång i månaden. 
 4. Priset för de efterföljande mynten och medalj är 1395 kr + porto 59 kr. Jag mottar en faktura med 14 dagars förfallotid
 5. Jag får, utan extra kostnad, en specialdesignad samlingsmapp där jag tryggt kan förvara mina silvermynt. Jag får dessutom, i den tredje försändelsen, ett album med plats för äkthetscertifikaten som medföljer varje mynt samt ett ägarbevis.
 6. Jag har alltid 30 dagars full returrätt och samlar bara så länge jag själv önskar. Om jag vill avsluta samlingen, skjuta upp leveranser eller ändra leveransintervaller tar jag bara kontakt med Mynthusets kundservice via telefon 040-602 82 60, brev eller e-post till kund@mynthuset.se. Alla köp täcks alltid av konsumentköplagen.
 7. Mynthuset Sverige garanterar, utan tidsbegränsning eller andra förbehåll äktheten av alla våra samlarobjekt. Äkthetscertifikat medföljer alltid.
 8. Mynthuset Sveriges syfte är att förmedla historien som är knuten till mynt och andra samlarobjekt och göra samlingar tillgängliga för så många som möjligt. Vi säljer till samlare som är upptagna av samlarglädje och historia. Vi garanterar inte att mynt eller andra samlarobjekt stiger i värde eller behåller sitt ursprungsvärde. Eventuella tidigare värdestigningar garanterar inte en framtida värdeökning.