Emil i Lönneberga Silvermedaljer

Emil och Soppskålen i 92,5 % silver

Astrid Lindgren silvermedaljsamling

Be the first to rate!

0

Emil är en av Astrid Lindgrens mest älskade litterära figurer. Många förknippar säkert Emil med all de hyss hittade på och medaljernas motiv återger flera av de mest omtyckta historierna och karaktärerna från böckerna om Emil.

 • Type: Samling
 • Lager: Tillgänglig
Pris: 295 kr

Känner du till den lille illbattingen Emil i Lönneberga?

Berättelserna om Emil i Lönneberga utspelar sig på den småländska landsbygden i början av förra seklet. På gården Katthult i Lönneberga bor Emil med sin familj och alla gårdens djur. Emil är en påhittig pojke som råkar göra hyss gång på gång, men det råder inga tvivel om att han är både godhjärtad och omtänksam. Många förknippar nog Emil-böckerna och filmerna med Snickerboa. När Emil gjort något hyss jagar ofta hans far ut honom till Snickerboa där Emil låser in sig och sätter sig och täljer träfigurer fram till att hans far lugnat sig.

 

Silvermedaljen Emil och soppskålen:

 • Förmånligt introduktionspris: endast 295 kronor inklusive porto! Vårt normala pris är 495 kronor + porto 59 kronor – du sparar 259 kronor!
 • Präglad i 92,5 % silver och bästa kvalitet; proof
 • Max. upplaga: 10,000 

 

Pris:295 kr
Specifikationer
Metall:
92,5% silver
Kvalitet:
proof
Diameter:
30 mm
Vikt:
12 gram
Upplaga:
10.000 exemplar
Medaljkonstnär:
Susan Wolters
Original-illustratör:
Björn Berg
Utgivare:
Mynthuset Sverige

När jag beställer medaljen inleder jag samtidigt, utan förpliktelser, samlingen ”Emil i Lönneberga Silvermedaljer”. Samlingen innehåller totalt 8 silvermedaljer med omtyckta motiv från Emils värld. Jag får en ny medalj cirka en gång per månad tills samlingen är komplett. Jag har 30 dagars öppet köp och kan när som helst pausa eller avsluta samlingen om jag vill. Jag får dessutom en samlingsmapp tillsammans och ägarbevis i den andra försändelsen samt en stor Emil-medalj i tredje färsändelsen- som gåva samt ett praktiskt album där du kan förvara dina äkthetscertifikat.

Dessutom får du allt detta utan extra kostnad:

 • Äkthetscertifkat med medaljspecifikationer och intressant läsning om medaljmotivet tillsammans med varje försändelse.
 • Ägarbevis och en fin samlingsmapp i andra försändelsen, där du kan förvara dina medaljer (värde 29 kronor).
 • En stor Emil-medalj, i den tredje försändelsen, som gåva samt ett praktiskt album där du kan förvara dina äkthetscertifikat (värde 96 kronor).
 1. Jag säkrar mig Emil och soppskålen medalj i 92,5 % silver för endast 295 kr.
 2. Jag mottar en faktura med 14 dagars förfallotid tillsammans med medaljen, så att jag kan studera medaljen i lugn och ro innan jag betalar. Medaljen skickas med post och leveranstiden är normal 14 dagar.
 3. När jag beställer Emil och soppskålen medaljen inleder jag samlingen ”Emil i Lönneberga silvermedaljer”, som innehåller totalt 8 medaljer med omtyckta motiv från Emils värld. Detta betyder att jag får en ny medalj cirka en gång i månaden.  
 4. Priset för de efterföljande medaljer 495 kr + porto på 59 kr.
 5. I andra försändelsen får du en specialdesignad samlingsmapp, utan extra kostnad, där du tryggt kan förvara dina silvermedaljer samt läsa mer om karaktärerna från Emils värld. I tredje försändelsen får du ett praktiskt album där du kan förvara dina äkthetscertifikat samt en stor Emil-medalj i kopparnickel som gåva!.
 6. Jag har alltid 30 dagars full returrätt och samlar bara så länge jag själv önskar. Om jag vill avsluta samlingen, skjuta upp leveranser eller ändra leveransintervaller tar jag bara kontakt med Mynthuset Sverige via telefon 040-602 82 60, brev eller e-post beroende på vad som är enklast för mig. Alla köp är täcks alltid av konsumentköplagen.
 7. Mynthuset Sverige garanterar, utan tidsbegränsning eller andra förbehåll äktheten av alla våra samlarobjekt. Äkthetscertifikat och ägarbevis medföljer utan extra kostnad.
 8. Mynthuset Sveriges syfte är att förmedla historien som är knuten till mynt och andra samlarobjekt och göra samlingar tillgängliga för så många som möjligt. Vi säljer till samlare som är upptagna av samlarglädje och historia. Vi garanterar inte att mynt eller andra samlarobjekt stiger i värde eller behåller sitt ursprungsvärde. Eventuella tidigare värdestigningar garanterar inte en framtida värdeökning.