Vi fortsätter firandet av Pippi Långstrumps 75-årsjubileum hela 2021 pga den globala epidemin. Nu med nytt motiv – Pippi med Lilla Gubben på sina armar – ett fantastiskt motiv!

Vi är stolta att ha fått ensamrätt till att utge silvertackor för jubileet av Pippi Långstrump 75 år, tänk – första Pippi boken utgavs för mer än 75 år sedan. 

Den fina silvertackan föreställer Pippi Långstrump som lyfter Lilla Gubben över sitt huvud, Pippi är ju världens starkaste. På baksidan ser man Pippis huvud, gramvikt samt materialet.

Du kan köpa silvertackan till kampanjpris 99 kr + 59 kr i frakt (ord. pris 298 kr + frakt 59 kr). Du sparar 199 kr!

Erbjudandet till detta pris gäller endast kunder som inte tidigare köpt av samlarserien.

Genom att köpa silvertackan är du med och hjälper flickor på flykt genom vårt unika samarbete tillsammans med Astrid Lindgren AB och Rädda Barnen i detta projekt (Pippi of Today). Läs gärna mer på www.pippioftoday.com.

Du säkrar dig:

  • Silvertackan i 99,9 % äkta silver, med motivet Pippi och Lilla Gubben

  • Bidrar till att hjälpa flickor på flykt, genom vårt unika samarbete med Astrid Lindgren AB och Rädda Barnen i kampanjen Pippi of Today

  • Silvertackan är unik och finns i begränsad upplaga. Den kan endast köpas genom Mynthuset Sverige

  • Med detta erbjudande börjar du samla på serien och får en ny silvetacka i månaden, men bara så länge du själv vill. Du kan när som helst meddela oss att du inte önskar fler tackor. Serien består av fem tackor med olika pris, storlek och gramvikt. Se ”Om serien”

  • Äkthetscertifikat medföljer silvertackan
  • En exklusiv Pippi 75 år samlingsmapp ingår utan extra kostnad. Där kan du både förvara din silvertacka samt läsa om Pippi Långstrump och Astrid Lindgren


                                                            

Specifikationer
Metall:
99,9 % rent silver
Mått:
14 x 24 mm
Vikt:
2,5 gram
Präglat år:
2020
Upplaga:
4 999 exemplar
Advers:
Pippi och Lilla Gubben
Revers:
Pippi, gramvikt och metall

Samlarserien "Pippi 75 år"

Samlarserien är utgiven som en exklusiv serie för att fira att Pippi Långstrump fyller 75 år. Serien innehåller totalt fem silvertackor. Motiven på silvertackorna är hämtade från kända Pippi Långstrump-motiv samt en med porträtt på författaren Astrid Lindgren. Till varje silvertacka får du ett äkthetscertifikat. Silvertackorna säljs med ensamrätt och kan endast beställas genom Mynthuset.

Samlarserien innehåller:

2,5 g silvertacka i 99,9 % äkta silver
14 x 24 mm
Pippi och Lilla Gubben
Kampanjpris: 99 kr 
Ord. pris: 298 kr
2,5 g silvertacka i 99,9 % äkta silver
14 x 24 mm
Pippi och Herr Nilsson
Pris: 298 kr
5 g silvertacka i 99,9 % äkta silver
16 x 27 mm
Pippi, Tommy och Annika på Lilla Gubben
Pris: 598 kr
5 g silvertacka i 99,9 % äkta silver
16 x 27 mm
Pippi Långstrumps ansikte
Pris: 598 kr
10 g silvertacka i 99,9 % äkta silver
18 x 30 mm
Astrid Lindgrens porträtt
Pris: 1198 kr


Frakt tillkommer med 59 kr per leverans.

Du får en vacker samlingsmapp att samla och förvara dina silvertackor i. Samlingsmappen innehåller även kuriosa om Pippi Långstrump och Astrid Lindgren samt information om kampanjen Pippi of Today – som hjälper unga flickor på flykt. Samlarserien är ett samarbete mellan Mynthuset Sverige, Astrid Lindgren AB och Rädda Barnen. Genom ditt köp är du med och bidrar – tack för ditt stöd!

Om du vill ringa in din beställning eller har några frågor kring samlarserien ”Pippi 75 år", är du välkommen att kontakta oss på telefon 040-602 82 60 eller maila oss på kund@mynthuset.se (våra telefontider är måndag till fredag 10-16). 

Utöver samlarserien ges det också ut en guldtacka i 24 karat i starkt begränsad samlarupplaga. En guldtacka om 2,5 g med upplaga 399 exemplar och numrerad. För mer info om guldtackan ring 040 - 602 82 00! 

 

Fördelar för mig som kund hos Mynthuset

1) Jag har säkrat mig Pippi 2,5 g silvertacka för endast 99 kr (+ frakt 59 kr).
Ordinarie pris är 298 kr (+ 59 kr i frakt). Jag sparar 199 kr. Silvertackan är i 99,9 % rent silver.

2) Silvertackan skickas med posten och levereras normalt inom 1-2 veckor. 

3) När jag beställer Pippi 2,5 g silvertacka inleder jag samtidigt samlarserien “Pippi 75 år” som innehåller ytterligare fyra tackor med motiv av spännande figurer från Pippi Långstrumps värld. Detta betyder att jag får en ny tacka skickad till mig ca var fjärde vecka tills samlingen är komplett. Det är ingen bindningstid eller begränsning för hur många tackor jag skall köpa. Jag kan avsluta samlingen när som helst.

4) Priset på de efterföljande tackorna är olika på grund av deras gramvikt, se fliken "Om serien" för utförligare information.

5) Jag mottar en exklusiv samlingsmapp till mina tackor utan extra kostnad. Samlingsmappen innehåller intressant läsning om figuren Pippi Långstrump och författaren Astrid Lindgren. Samtidigt är mappen en trygg och säker förvaring för mina silvertackor.

6) Jag har alltid 30 dagars full returrätt och samlar endast så länge jag själv önskar. Om jag vill avsluta samlingen eller ändra leveransernas intervall till varannan månad behöver jag bara kontakta Mynthuset Sverige på telefon 040-602 82 60 eller via e-post kund@mynthuset.se och ange vad som är lättast för mig. Alla köp hos Mynthuset Sverige täcks av Konsumentköplagen.

7) Mynthuset Sverige garanterar utan tidsbegränsning eller andra förbehåll äktheten av alla våra samlarobjekt.

8) Mynthuset Sveriges mål är att förmedla historia knuten till mynt, medaljer och andra samlarobjekt samt att göra samlandet tillgängligt för så många som möjligt. Vi garanterar inte att mynt eller andra samlarobjekt stiger i värde eller behåller sitt nuvarande värde. Eventuell tidigare värdestigning är ingen garanti för en framtida värdeökning.