2015 var det 70 år sedan den första boken om Pippi Långstrump publicerades (1945-2015). Mynthuset Sverige uppmärksammade jubileet och lät med tillåtelse från Saltkråkan AB prägla ett antal silvermedaljer med motiv från Pippis värld!

Nu har du chansen att säkra dig 3 medaljer med motiv av Pippi Långstrump, Herr Nilsson & Lilla Gubben och Tommy & Annika till ett riktigt förmånligt pris: endast 995 kr. Dessutom får du en Pippi Jubilemusmedalj förgylld med 24 karat guld på köpet!

Du säkarar dig:

• 3 stycken silvermedaljer med motiv från Pippis värld

• En Pippi Jubileumsmedalj förgylld med 24 karat guld - GRATIS

• Äkthetscertifikat utan extra kostnad

• En fin och informativ folder - GRATIS

• Vårt ordinarie pris för Pippi Silvermedalj set är 1634 kr men du betalar endast 995 kr (+ 59 kr i porto)– du sparar 580 kr!

Silvermedaljerna är präglade i 92,5 % silver och motiven är hämtade från Ingrid Vang Nymans klassiska illustrationer från Boken om Pippi Långstrump. Medaljernas revers pryds av ett porträtt av Astrid Lindgren som har designats av den brittiska konstnären Philip Nathan

Missa inte chansen - säkra dig detta fina silvermedaljset och få en fin jubileumsmedalj förgylld med 24 karat guld med på köpet!

Specifikationer
Metall:
92,5 % silver
Kvalitet:
Proof
Diameter:
30 mm
Vikt:
12 gram
Präglat år:
2015
Upplaga:
30 000
Utgivare::
Mynthuset Sverige
Original-illustratör::
Ingrid Vang Nyman
Medaljkonstnär::
Philip Nathan