Pippi Långstrump-medaljen är en del av samlingen Pippi Långstrump Silvermedaljer som består av totalt 8 silvermedaljer. Motivet på medaljens advers är hämtat från Ingrid Vang Nymans klassiska illustration från Pippi-böckerna medan reversen, med Astrid Lindgrens porträtt, har designats av den brittiska konstnären Philip Nathan.


Vi har idag glädjen att erbjuda dig:

  • Pippi Långstrump-medalj
  • Präglad i 92,5 % silver och bästa proof-kvalitet
  • Förmånligt introduktionspris: endast 295 kronor (vårt normala pris är 495 kronor – du sparar 200 kronor!) 
  • Fin och informativ samlingsmapp samt äkthetscertifikat medföljer utan extra kostnad
  • Inleder, utan förpliktelser, samlingen Pippi Långstrump Silvermedaljer 

Specifikationer
Metall:
92,5 % silver
Kvalitet:
Proof
Diameter:
30 mm
Vikt:
12 gram
Upplaga:
30 000
Advers:
Pippi Långstrump
Revers:
Profilporträtt av Astrid Lindgren
Utgivare:
Mynthuset Sverige
Original-illustratör::
Ingrid Vang Nyman
Medaljkonstnär::
Philip Nathan

Pippi Långstrump firas med silvermedaljer!

När du säkrar dig medaljen Pippi Långstrump i 92,5 % silver inleder du samtidigt samlingen Pippi Långstrump Silvermedaljer. Samlingen innehåller 8 silvermedaljer med Ingrid Vang Nymans illustrationer av de mest älskade karaktärerna och motiven från Pippi-böckerna, samt med ett porträtt av Astrid Lindgren på reversen. I samlingsmappen kan du förvara dina medaljer. Med varje försändelse får du ett äkthetscertifikat där du kan läsa mer om de olika karaktärerna. Du kan se fram emot att lägga till silvermedaljer med bland annat Tommy & Annika och Villa Villekulla i din samlingsmapp. Alla medaljer är präglade i silver och i bästa proof-kvalitet. 

Med den första försändelsen får du tillsammans med silvermedaljen Pippi Långstrump även en samlingsmapp där du enkelt och säkert kan förvara dina medaljer samt ett ägarbevis som titulerar dig som ägare av samlingen. I tredje försändelsen får du ett praktiskt album där du kan förvara dina äkthetscertifikat.

Du mottar försändelser cirka en gång i månaden, har alltid 30 dagars öppet köp och samlar helt utan förpliktelser – du kan när som helst välja att avsluta samlingen om du så önskar.

1. Jag säkrar mig en Pippi Långstrump-medalj i 92,5 % silver för endast 295 kr.

2. Jag mottar en faktura med 14 dagars förfallotid tillsammans med medaljen, så att jag kan studera medaljen i lugn och ro innan jag betalar. Medaljen skickas med post och leveranstiden är normal 14 dagar.

3. Jag inleder samtidigt samlingen ”Pippi Långstrump Silvermedaljer”, som innehåller totalt 8 medaljer med omtyckta motiv från Pippis värld. Detta betyder att jag får en ny medalj cirka en gång i månaden.  

4. Priset för de efterföljande medaljer 495 kr + porto på 59 kr.

5. Med den första försändelsen får du tillsammans med silvermedaljen Pippi Långstrump även en samlingsmapp där du enkelt och säkert kan förvara dina medaljer samt ett ägarbevis som titulerar dig som ägare av samlingen. I tredje försändelsen får du ett praktiskt album där du kan förvara dina äkthetscertifikat. 

6. Jag har alltid 30 dagars full returrätt och samlar bara så länge jag själv önskar. Om jag vill avsluta samlingen, skjuta upp leveranser eller ändra leveransintervaller tar jag bara kontakt med Mynthuset Sverige via telefon 040-602 82 60, brev eller e-post beroende på vad som är enklast för mig. Alla köp är täcks alltid av konsumentköplagen.

7. Mynthuset Sverige garanterar, utan tidsbegränsning eller andra förbehåll äktheten av alla våra samlarobjekt. Äkthetscertifikat och ägarbevis medföljer utan extra kostnad.

8. Mynthuset Sveriges syfte är att förmedla historien som är knuten till mynt och andra samlarobjekt och göra samlingar tillgängliga för så många som möjligt. Vi säljer till samlare som är upptagna av samlarglädje och historia. Vi garanterar inte att mynt eller andra samlarobjekt stiger i värde eller behåller sitt ursprungsvärde. Eventuella tidigare värdestigningar garanterar inte en framtida värdeökning.