Mumintrollens 75 års jubileum - firandet fortsätter 2021!

Vi är stolta att ha fått ensamrätt till mynt och medaljer för jubileet i den underbara Muminvärlden. Detta är ett unikt samarbete mellan oss, Moomin Characters och #vårthav, ett initiativ för att rädda Östersjön. Detta är ett samlarobjekt vi är stolta över. Tove Janssons originalillustrationer ligger till grund för denna exklusiva medalj och hela serien. 

Vid köp av medaljen, Trollvinter, för endast 59 kr + frakt 59 kr (ord pris 339 kr) får du jubileumsmedaljen #oursea på köpet värde 339 kr! Du sparar sammanlagt 678 kr med detta erbjudande!

Erbjudandet till detta pris gäller endast kunder som inte tidigare köpt av samlarserien.

Jubileet uppmärksammas med medaljserien "Mumintrollet 75 år" - en serie om åtta exklusiva medaljer. Första medaljen visar härliga Mumintrollet i ett vintrigt Mumindalen, en orginalillustration från det kända böckerna, och är belagd med 24 karat rättvisemärkt guld. Jubileumsmedaljen #Oursea visar Mumintrollet simmandes i havet och på baksidan en karta över Östersjön - för att uppmärksamma vårt hav. Medaljen bär också den exklusiva 75-års jubileums logon. Övriga 6 medaljer bär namn och originalillustrationer från de kända böckerna om Mumintrollen och är belagda med 24 karat rättvisemärkt guld. Första boken skrev Tove Jansson 1945, för 75 år sedan. 

Om du vill ringa in din beställning eller har några frågor kring samlarserien ” Mumintrollet 75 år", är du välkommen att kontakta oss på telefon 040-602 82 60 eller maila oss på kund@mynthuset.se (våra telefontider är måndag till fredag 10-16). 

Utöver medaljserien ges det också ut guldmynt i 24 karat i starkt begränsad samlarupplaga. Ett mynt om 3,11 g med upplaga 750 exemplar och ett om 7,78 g om 300 exemplar, fysiskt numrerade på mynten. Se bild nedan. För mer info om dessa mynt ring 040 - 602 82 00"   

  Du säkrar dig:

• Medaljen Trollvinter belagd med 24 karat rättvisemärkt guld för endast 59 kr (+ 59 kr i frakt). Ordinarie pris: 339 kr. Med detta erbjudande får du även jubileumsmedaljen #Oursea på köpet till ett värde av 339 kr.

• Medaljen är exklusiv och kan endast köpas genom Mynthuset Sverige.

• Med detta erbjudande börjar du samla på serien MUMINTROLLET 75 ÅR med totalt 8 medaljer. Detta betyder att du får en ny medalj skickat till dig ca. var fjärde vecka tills samlingen är komplett. Det är ingen bindningstid eller begränsning för hur många medaljer du skall köpa. Du kan avsluta samlingen när som helst. Priset på de efterföljande medaljerna är 339 kr + 59 kr i frakt per försändelse.

• Äkthetscertifikat medföljer medaljen

• En fin MUMINTROLLET 75 ÅR förvaringsbok där du både kan förvara din medalj och samtidigt läsa mer om de spännande karaktärerna i Mumindalen

• En exklusiv samlarserie för barn, barnbarn eller till dig själv 

Tove Janssons första berättelse Småtrollen och den stora översvämningen gavs ut 1945. Sedan dess har hennes böcker som översatts till 50 olika språk om de spännande invånarna i Mumindalen blivit klassiker som ständigt hittat nya läsare.

Eftersom Tove Jansson levde stora delar av sitt liv vid Östersjön, både i Helsingfors och i Pellinge skärgård har det gjort att havet spelat en central roll i författarens böcker. För att fira Mumintrollens 75-årsjubileum har Moomin Characters, som förvaltar Muminrättigheterna därför lanserat en kampanj för att samla in pengar till förmån för världens mest förorenade hav.

Nu har du möjlighet att göra skillnad - säkra dig denna mycket speciella medalj redan idag

Medaljen skickas med posten och levereras normalt inom 1-2 veckor.

Jag har alltid 30 dagars full returrätt och samlar endast så länge jag själv önskar. Om jag vill avsluta samlingen eller ändra leveransernas intervall till varannan månad behöver jag bara kontakta Mynthuset Sverige på telefon 040-602 82 60 eller via e-post kund@mynthuset.se och ange vad som är lättast för mig. Alla köp hos Mynthuset Sverige täcks av konsumentköplagen.

Mynthuset Sverige garanterar utan tidsbegränsning eller andra förbehåll äktheten av alla våra samlarobjekt. 

Specifikationer
Metall:
CuNi metall förgyllt i 24 karat rättvisemärkt guld
Diameter:
38,61 mm
Vikt:
26 gram
Präglat år:
2020
Land:
Finland
Upplaga:
5000 exemplar
Advers:
Mumintrollet i ett vintrigt Mumindalen
Revers: