Vi är stolta att ha fått ensamrätt till mynt och medaljer för jubileet i den underbara Muminvärlden. Detta är ett unikt samarbete mellan oss och Moomin Characters. Detta är ett samlarobjekt vi är stolta över. Tove Janssons originalillustrationer ligger till grund för denna exklusiva medalj och hela serien. 

Nu kan du säkra dig denna exklusiva medalj ”Trollvinter” GRATIS, endast 59 kr i frakt tillkommer! (ord pris 339 kr)

Erbjudandet till detta pris gäller endast kunder som inte tidigare köpt av samlarserien.

Denna medalj ingår i serien "Mumintrollet 75 år" - en serie om sju exklusiva medaljer. Första medaljen visar härliga Mumintrollet i ett vintrigt Mumindalen, en orginalillustration från det kända böckerna, och är belagd med 24 karat rättvisemärkt guld. Medaljen bär också den exklusiva 75-års jubileums logon. Övriga 6 medaljer bär namn och originalillustrationer från de kända böckerna om Mumintrollen och är belagda med 24 karat rättvisemärkt guld. Första boken skrev Tove Jansson 1945, för 75 år sedan.   

Med detta erbjudande börjar du samla på serien MUMINTROLLET 75 ÅR med totalt 7 medaljer och får en ny medalj i månaden, men bara så länge du själv vill. Du kan när som helst meddela oss att du inte önskar fler medaljer.

Om du vill ringa in din beställning eller har några frågor kring samlarserien ” Mumintrollet 75 år", är du välkommen att kontakta oss på telefon 040-602 82 60 eller maila oss på kund@mynthuset.se (våra telefontider är måndag till fredag 10-16). 

Medaljen levereras tillsammans med en exklusiv förvaringsbok utan extra kostnad, där du både kan förvara din medalj och samtidigt läsa mer om de spännande karaktärerna i Mumindalen.

Utöver medaljserien ges det också ut guldmynt i 24 karat i starkt begränsad samlarupplaga. Ett mynt om 3,11 g med upplaga 750 exemplar och ett om 7,78 g om 300 exemplar, fysiskt numrerade på mynten. Se bild nedan. För mer info om dessa mynt ring 040 - 602 82 00"   

  

Specifikationer
Metall:
CuNi metall förgyllt i 24 karat rättvisemärkt guld
Diameter:
38,61 mm
Vikt:
26 gram
Präglat år:
2020
Land:
Finland
Upplaga:
5000 exemplar
Advers:
Mumintrollet i ett vintrigt Mumindalen

Fördelar för mig som kund hos Mynthuset 

  1. Jag säkrar mig medaljen Trollvinter belagd med 24 karat rättvisemärkt guld GRATIS (+ 59 kr i frakt). Ordinarie pris: 339 kr. 
  1. Medaljen skickas med posten och levereras normalt inom 1-2 veckor.
  1. När jag beställer medaljen inleder jag samtidigt samlarserien “MUMINTROLLEN 75 ÅR” som innehåller ytterligare 6 medaljer med motiv av spännande figurer från Mumindalen. Detta betyder att jag får en ny medalj skickat till mig ca. var fjärde vecka tills samlingen är komplett. Det är ingen bindningstid eller begränsning för hur många medaljer jag skall köpa. Jag kan avsluta samlingen när som helst.
  1. Priset på de efterföljande medaljerna är 339 kr + 59 kr i frakt per försändelse.
  1. Jag mottar en exklusiv samlingsmapp till mina medaljer utan extra kostnad. Samlingsmappen innehåller spännande läsning om Mumindalens invånare. Samtidigt är mappen en trygg och säker förvaring för mina medaljer.
  1. Jag har alltid 30 dagars full returrätt och samlar endast så länge jag själv önskar. Om jag vill avsluta samlingen eller ändra leveransernas intervall till varannan månad behöver jag bara kontakta Mynthuset Sverige på telefon 040-602 82 60 eller via e-post kund@mynthuset.se och ange vad som är lättast för mig. Alla köp hos Mynthuset Sverige täcks av konsumentköplagen.
  1. Mynthuset Sverige garanterar utan tidsbegränsning eller andra förbehåll äktheten av alla våra samlarobjekt. 
  1. Mynthuset Sveriges mål är att förmedla historia knuten till mynt, medaljer och andra samlarobjekt samt att göra samlandet tillgängligt för så många som möjligt. Vi garanterar inte att mynt eller andra samlarobjekt stiger i värde eller behåller sitt nuvarande värde. Eventuell tidigare värdestigning är ingen garanti för en framtida värdeökning.