Nu har du en unik möjlighet att fylla din samlingsfolder med detta vackra Napoleon-mynt med det historiska motivet - nu för endast 149 kr! Ordinarie pris: 299 kr - du sparar 150 kr.

Som förste konsul hade Napoleon den huvudsakliga makten, och när han under sin första tid avskaffade båda sina medkonsuler samlades all makt hos honom.

Napoleon-myntets advers återger ett profilporträtt av Elisabeth II designad av Jody Clark medan reversen pryds av den kända målningen av Charles Meynier: Napoleon som förste Konsul 1804 med stadsvyn Bryssel i bakgrunden.

Med detta Napoleon-jubileumsmynt säkrar du dig:

• Napoleon-mynt med historiskt motiv. Nu endast 149 kr inkl. porto!

• Utgivningsland: St. Helena – samma ö som den bannlyste Napoleon avled på 1821

• 24 karats förgyllning

• Präglad i en begränsad upplaga

• Du inleder samtidigt myntserien ”Napoleon 250 år", bestående av sammanlagt 6 mynt på vilka Napoleon står avbildad under ett viktigt moment i sitt liv. – samtliga förgyllda med 24 karat guld

• Det medföljer inte några förpliktelser

Specifikationer
Metall:
Kopparnickel /24 karats förgyllning
Nominellt värde:
1 Crown
Kvalitet:
Briljant ocirkulerad
Diameter:
38,60 mm
Vikt:
28,28 gram
Präglat år:
2019
Land:
St. Helena
Upplaga:
29.999
Advers:
Porträtt av Drottning Elizabeth II designad av Jody Clark, år, land, valör
Revers:
Napoleon bär gala-uniformen för förste konsul med den röda rocken. Bakom honom ser man en stadsvy av Bryssel år 1803. Text: NAPOLEON BONAPARTE 1769-2019. EIC myntmärke

När du säkrar dig Napoleon-myntet med motiv som återger Napoleon som Förste konsul med stadsvy av Bryssel i bakgrunden inleder du samtidigt myntserien Napoleon 250 år. Serien innehåller 6 mynt med porträtt av Napoleon målade av kända konstnärer. Du mottar dessutom en booklet om Napoleon samt bookleten ”Grande Armée - Soldater”. Du kan se fram emot att lägga till bland annat Slaget vid Austerlitz och Kejsaren återvänder till din myntserie. Alla mynt är förgyllda med 24 karat guld silver och i bästa samlings-kvalitet. 

Du får Förstekonsul-myntet till ett förmånligt introduktionspris: endast 299 kronor. De resterande jubileumsmynten kostar 349 kronor (porto på 59 kronor tillkommer). Du kommer att motta försändelser cirka en gång i månaden tills myntserien är komplett. Du samlar helt utan förpliktelser och kan när som helst välja att avsluta eller pausa samlingen om du vill.

Fördelar med att samla hos Mynthuset Sverige

1. Jag kan säkra mig ett  Napoleon 250 år jubileumsmynt förgyllt med 24 karat guld för endast 149 kr inkl. porto (Ord. pris: 299 kr)

2. Jag mottar en faktura med 14 dagars förfallotid tillsammans med myntet, så jag kan studera myntet i lugn och ro innan jag betalar. Mynten skickas med post och leveranstiden är normalt 14 dagar.

3. När jag beställer Napoleon-myntet inleder jag samtidigt myntserien ” Napoleon 250 år 1769-2019” bestående av 6 mynt. Detta ger mig chansen att samla mynt förgyllda med 24 karat guld och med kända motiv av Napoleon. Detta betyder att jag får ett nytt mynt cirka en gång i månaden. Det är ingen bindningstid eller begränsning för hur många mynt jag måste köpa.

4. Priset för de efterföljande mynt i serien är 349 kronor + porto på 59 kronor.

5. Jag får under samlingsperioden en booklet med spännande läsning om Napoleon. Det medföljer alltid äkthetscertifikat med varje försändelse. Dessutom mottar jag ett ägarbevis för myntserien Napoleon 250 år samt en booklet med historiska bilder. 

6. Jag har alltid 30 dagars full returrätt och samlar bara så länge jag själv önskar. Om jag vill avsluta samlingen, skjuta upp leveransintervallerna tar jag bara kontakt med Mynthuset Sverige via telefon 040-602 82 60, brev eller e-post, beroende på vad som är enklast för mig. Alla köp täcks alltid av konsumentköplagen.

7. Mynthuset Sverige garanterar, utan tidsbegränsning eller andra förbehåll, äktheten av alla våra samlarobjekt. Äkthetscertifikat och ägarbevis medföljer utan extra kostnad.

8. Mynthuset Sveriges syfte är att förmedla historien som är knuten till mynt och andra samlarobjekt och göra samlingar tillgängliga för så många som möjligt. Vi säljer till samlare som är upptagna av samlarglädje och historia. Vi garanterar inte att mynt eller andra samlarobjekt stiger i värde eller behåller ursprungsvärde. Eventuella tidigare värdestigningar garanterar inte en framtida värdeökning.