Ett vackert litet guldmynt med USA’s nästa president – Joe Biden

Inauguration Day” den 20 januari 2021 får USA sin 46:e president. Exakt kl. 12.00 lokal tid (kl. 18 i Sverige) svärs demokraten Joe Biden in till att bli USA’s nästa president och Kamala Harris blir hans vicepresident. Ceremonin sker på västra sidan av kongressbyggnaden, som stormades den 6 januari. Joseph Robinette "Joe" Biden, föddes den 20 novem­ber 1942 i Scranton i Pennsylvania i USA. Han var även vicepresident till Barack Obama mellan åren 2009-2017.


När du köper guldmyntet så säkrar du dig:

 • Ett fint guldmynt med USA’s nästa president på – Joseph R. Biden
 • Myntet är i 99,9 % guld i bästa proof kvalitet
 • Du betalar endast 469 kr. Ordinarie pris: 945 kr
 • Myntet är 11 mm i diameter och väger 0,5 gram
 • Äkthetscertifikat som garanterar myntets äkthet och kvalitet
 • Inleder, utan förpliktelser, samlingen ”Världens minsta guldmynt” med fantastiska och spännande guldmynt från hela världen
Specifikationer
Metall:
99,9 % äkta guld
Nominellt värde:
$20
Kvalitet:
Proof
Diameter:
11 mm
Vikt:
0,5 gram
Präglat år:
2020
Land:
Liberia
Upplaga:
3500
Advers:
Porträtt, år
Revers:
Vapensköld, valör

Populär samling

”Världens minsta guldmynt” är några av de populäraste mynten i världen. Inte bara för att det ställer höga krav på mynt-processen när man framställer mynt i denna storlek, men också för att det är spännande mynt från hela världen som skildras i denna samling.

När du beställer myntet "Joe Biden" startar du automatiskt samlingen ”Världens minsta guldmynt” .

Du mottar ett mynt ca en gång i månaden. Priset för efterföljande mynt är 945 kr + 59 kr frakt. Du har alltid 30 dagars full returrätt och kan studera varje mynt i lugn och ro hemma innan du beslutar dig för om du vill behålla myntet. Du samlar också utan förpliktelser och kan när som helst avsluta samlingen när helst du önskar genom att kontakta kundeservice via e-mail kund@mynthuset.se eller ringa 040-602 82 60.

 1. Jag säkrar mig myntet med "Joe Biden" för 469 kr.
 2. Myntet skickas med post och leveranstiden är normalt 14 dagar.
 3. När jag beställer "Joe Biden"-myntet inleder jag samlingen ”Världens minsta guldmynt”, som ger mig chansen att samla på spännande mynt från hela världen. Jag får ett nytt mynt cirka en gång i månaden.  
 4. Priset för de efterföljande mynten är 945 kr + porto på 59 kr. 
 5. Under samlarperioden har jag mer att se fram emot: jag får, utan extra kostnad, en specialdesignad samlingsmapp där jag tryggt kan förvara mina guldmynt. Jag får dessutom under samlingsperioden ett album med plats för äkthetscertifikaten som medföljer varje mynt samt ett ägarbevis.
 6. Jag har alltid 30 dagars full returrätt och samlar bara så länge jag själv önskar. Om jag vill avsluta samlingen, skjuta upp leveranser eller ändra leveransintervaller tar jag bara kontakt med Mynthusets kundservice via telefon 040-602 82 60 eller e-post till kund@mynthuset.se. Alla köp täcks alltid av konsumentköplagen.
 7. Mynthuset Sverige garanterar, utan tidsbegränsning eller andra förbehåll äktheten av alla våra samlarobjekt. Äkthetscertifikat medföljer alltid.
 8. Mynthuset Sveriges syfte är att förmedla historien som är knuten till mynt och andra samlarobjekt och göra samlingar tillgängliga för så många som möjligt. Vi säljer till samlare som är upptagna av samlarglädje och historia. Vi garanterar inte att mynt eller andra samlarobjekt stiger i värde eller behåller sitt ursprungsvärde. Eventuella tidigare värdestigningar garanterar inte en framtida värdeökning.