Pris:
Geografi:
Tema:

Mynt

Mynthuset Sverige erbjuder guldmynt i både brilliant ocirkulerad- och proof-kvalitet med en guldhalt som varierar mellan 18 och 24 karat. Vi garanterar inte att mynt stiger i värde eller behåller sitt ursprungsvärde. Eventuella tidigare värdestigningar garanterar inte en framtida värdestigning.

Pippi i Söderhavet 3,45g Astrid Lindgrens - Pippi i Söderhavet 3,45g
Att Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump är en av Astrid Lindgrens mest älskade karaktärer råder det inget tvivel om. I år är det 70 år sedan den första boken om Pippi publicerades. För att fira detta har Mynthuset Sverige i samarbete med rättighetsinnehavaren Saltkråkan AB låtit prägla guldmynt och minnesmedaljer med illustrationer av Pippi och andra kända karaktärer samt föremål från Pippis värld.
The United States Gold Eagle 2018 Gold Eagle 2018
Exklusiv utgåva av Gold Eagle i 22 karat guld
Mimmi Pigg – Disneys älskling Officiellt Mimmi Pigg Disneymynt i 99,99 % guld
Mimmi Pigg är en filmfigur har skapats av Walt Disney år 1928 och är en av Disneys äldsta karaktärer. Mimme Pigg-myntet är ett officiellt Disneymynt och är tillgängligt exklusivt för Mynthuset Sveriges kunder!
Panda Platinum jubileumsset Panda jubileumsset
Detta  jubileumsset i reaste guld och platinum levereras i ett lyxigt skrin tillsammans med äkthetsertifikat. Guldmynten har  belagts med platinum  med ett nominellt värde av 10  Dollar och 10 Yuan. Mynten har präglats i en begränsad upplaga om 1987 exemplar
Fjärilsformat mynt Fjärilsformat mynt i 99,9 % guld
Guldmynt i form av en vacker fjäril i renaste guld - hela 24 karat kan nu bli ditt. Upplagan är starkt begränsad så var snabb med din beställning så att även du kan säkra dig ett exemplar av detta fina fjärilsmyntet.      
Människans bästa vän på ett guldmynt Innovativt hundformat mynt i renaste guld
Hunden är människans bästa vän, heter det i ordspråket – och väldigt många verkar tycka att det är sant. Nu kan du säkra dig detta innovativa mynt i 99,9 % guld!