Pris:
Geografi:
Tema:

Mynt

Mynthuset Sverige erbjuder guldmynt i både brilliant ocirkulerad- och proof-kvalitet med en guldhalt som varierar mellan 18 och 24 karat. Vi garanterar inte att mynt stiger i värde eller behåller sitt ursprungsvärde. Eventuella tidigare värdestigningar garanterar inte en framtida värdestigning.

Carl Larsson 2019 För första gången Carl Larssons akvarell Blomsterfönstret på ett silvermynt!

För första gången: Carl Larssons kända verk Blomsterfönstret med 10 Swarovski kristaller på ett silvermynt! 

4 795 kr
Mahatma Gandhi 1869-2019 Gandhi firar 150 år med ett guldmynt!

Mynt i 99,9 % guld som hedrar att det är 150 år sedan Gandhi föddes. Präglad i en begränsad upplaga och i bästa proof-kvalitet

995 kr
Guldmynt Faberge ägg En av världens mest kända ägg ”Rosebud” av Carl Fabergé

Nu har du möjlighet att säkra dig ditt alldeles egna lyxägg i form av ett ovalformat mynt som återger det världskända ägget ”Rosebud” av Carl Fabergé präglad i 99,9 % guld med två guldlegeringar – rött guld och guldornament.

1 295 kr
Pippi i Söderhavet 3,45g Guldmynt med Astrid Lindgrens mest älskade karaktärer

Att Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump är en av Astrid Lindgrens mest älskade karaktärer råder det inget tvivel om. I år är det 70 år sedan den första boken om Pippi publicerades. För att fira detta har Mynthuset Sverige i samarbete med rättighetsinnehavaren Saltkråkan AB låtit prägla guldmynt och minnesmedaljer med illustrationer av Pippi och andra kända karaktärer samt föremål från Pippis värld.

3 995 kr
Emil och myssen - 10g Astrid Lindgrens Emil och myssen - 10g

Nu har du möjlighet att säkra dig ett Emil och myssen mynt i 90 % rent guld. Det är verkligen en fin och unik utgåva av Astrid Lindgrens populära literära figur. Myntet är präglat i en begränsad upplaga om endast 300 exemplar.

9 500 kr