Pris:
Geografi:
Tema:

Mynt

Mynthuset Sverige erbjuder guldmynt i både brilliant ocirkulerad- och proof-kvalitet med en guldhalt som varierar mellan 18 och 24 karat. Vi garanterar inte att mynt stiger i värde eller behåller sitt ursprungsvärde. Eventuella tidigare värdestigningar garanterar inte en framtida värdestigning.

Panda mynt i 99,9 % guld Pandaformat mynt i 99,9 % guld
Innovativt mynt med motiv av en söt panda i 99,9 % guld
50 years of Moon Landing 1969-2019 Armstrongs första steg på månen - 50 år sedan!
Det är 50 år (2019) sedan Apollo II tog sin färd mot månen och austronauten Neil Armstrong klaättrade ur månlandaren Eagle och yttrade de berömda orden "That's one small step for a man, one giant leap for mankind". 
Pippi i Söderhavet 3,45g Astrid Lindgrens - Pippi i Söderhavet 3,45g
Att Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump är en av Astrid Lindgrens mest älskade karaktärer råder det inget tvivel om. I år är det 70 år sedan den första boken om Pippi publicerades. För att fira detta har Mynthuset Sverige i samarbete med rättighetsinnehavaren Saltkråkan AB låtit prägla guldmynt och minnesmedaljer med illustrationer av Pippi och andra kända karaktärer samt föremål från Pippis värld.
The United States Gold Eagle 2018 Gold Eagle 2018
Exklusiv utgåva av Gold Eagle i 22 karat guld
Mimmi Pigg – Disneys älskling Officiellt Mimmi Pigg Disneymynt i 99,99 % guld
Mimmi Pigg är en filmfigur har skapats av Walt Disney år 1928 och är en av Disneys äldsta karaktärer. Mimme Pigg-myntet är ett officiellt Disneymynt och är tillgängligt exklusivt för Mynthuset Sveriges kunder!
Panda Platinum jubileumsset Panda jubileumsset
Detta  jubileumsset i reaste guld och platinum levereras i ett lyxigt skrin tillsammans med äkthetsertifikat. Guldmynten har  belagts med platinum  med ett nominellt värde av 10  Dollar och 10 Yuan. Mynten har präglats i en begränsad upplaga om 1987 exemplar