En liten guldtacka till ett förmångligt pris!

In gold we trust 1-100 oz goldbar

Be the first to rate!

0

Nu har du möjlighet att säkra dig en guldtacka i 24 karat guld. Guldtacka är präglad i en begränsad upplaga om endast 2000 exemplar på världsbasis!

  • Type: Singelprodukt
  • Lager: Slutsåld!
Informera mig när produkten blir tillgänglig.

Det har använts och vårdats av människor i tusentals år. Gudarna hedrades med det och dussintals låtar handlar om det. Det erbjuder ekonomisk säkerhet i kristider och har otaliga industriella och medicinska tillämpningar. Vi pratar naturligtvis om guld!

Denna sällsynta ädelmetall accepteras i hela världen och när andra valutor kraschat har guldet bestått eftersom det är pengar i sin allra renaste form.

Nu erbjuder vi dig möjligheten att säkra dig en guldtacka i 24 karat utgiven i en begränsad upplaga om endast 2000 exemplar i världen. En liten guldtacka till ett förmångligt pris och eftersom det är momsfritt får du inte mindre än 25 % mer guld för pengarna!

Du säkrar dig:

• Guldtacka i 24 karat guld

• Begränsad upplaga om endast 2000 exemplar på världsbasis

• Denna tidlösa guldtacka i 24 karat guld och bästa samlingskvalitet levereras i en fin folder tillsammans med äkthetscertifikat som garanterar guldtackans äkthet och kvalitet

• Guldtackans nominella värde är 2,50 NZ Dollar

Det ställs enorma krav på präglingsprocessen när man framställer en guldtacka i denna storlek. Att uppnå en bra kontrast mellan de blanka och matta delarna och samtidigt få de fina detaljerna tydligt definierade kräver att våra leverantörer är de mest erkända myntverken i världen.

För endast 399 kr (+ 59 kr i porto) kan du säkra dig en guldtacka i 24 karat. Vi räknar med stor efterfrågan så beställ redan idag för att säkra dig ett exemplar!

Informera mig när produkten blir tillgänglig.
Specifikationer
Metall:
99,9 % guld
Kvalitet:
Proof
Diameter:
11 x 6 mm
Vikt:
0,3 gram
Upplaga:
2000 exemplar
Nominellt värde:
2,50 NZ Dollar