Världens bästa fotbollsspelare på ett silvermynt - Cristiano Ronaldo

Sid Maurer -Cristiano Ronaldo 2018

Be the first to rate!

0

För att hedra denna legendariska fotbollsspelare så har det präglats ett mynt i 99,9 % silver med ett ikoniskt Sid Maurer motiv med Cristiano Ronaldo, en av fotbollsvärldens allra största stjärnor.

  • Type: Singelprodukt
  • Lager: Tillgänglig
Pris: 1 595 kr

Cristiano Ronaldo är en levande legend som vunnit imponerande 5 Ballon D´ors och är därmed världens bästa fotbollsspelare. Han började sin fotbollskarriär som 8-åring i ett amatörlag, CF Andorinha och har sedan dess både vunnit EM, belönats med flera utmärkelser och vunnit både Premier League och Champion League titlar. 

  • Officiellt Cristiano Ronaldo-mynt från Sid Maurers serie ”Celebrity Icons©”
  • Mynt i hela 99,9 % silver
  • Bästa proof kvalitet
  • Diameter: 38,61 mm, vikt på 31,1 gram
  • Endast några få mynt tillgängliga för den svenska markanden

Sid Maurer – världsberömd konstnär
Den amerikanska konstnären Sid Maurer gör mer än bara porträtterar berömda personligheter i sina verk – han hedrar dem! Hans framgångar är baserat på över 350 porträtt av de största stjärnorna inom sport, musik, film och politik.
Sidney Randolph Maurer föddes 1926. Han började sin konstnärliga karriär som assistent på Columbia Records där han bland annat samarbetade med Andy Warhol.
Att vara representerad i hans fantastiska serie Sid Maurers ”Celebrity Icons©” är en stor ära.

Cristiano Ronaldo har fått äran att vara en del av ”Celebrity Icons”
I sommar spelas FIFA World cup i Ryssland. Det kommer att vara många kända fotbollsspelare närvarande, men kanske den mest lysande stjärnan är mångfaldige ”FIFA´s best player”-vinnaren, Cristiano Ronaldo. Det är därför inte konstigt att han blivit utvald som motiv för ”Celebrity Icons” serien. Säkra dig detta officiella “Sid Maurer's Celebrity Icons©" Ronaldo-mynt redan idag för endast 1595 kr (Mynthuset betalar portot). Vi har endast en mycket begränsad upplaga av dessa mynt tillgängliga för våra svenska kunder

Pris:1 595 kr
Specifikationer
Metall:
99,9 % silver
Nominellt värde:
5 Dollars
Kvalitet:
Proof
Diameter:
38.61 mm
Vikt:
31,1 gram
Präglat år:
2018
Land:
Salomonöarna
Speciella egenskaper:
Officiell
Upplaga:
10 000 exemplar
Advers:
Cristiano Ronaldo
Revers:
Profilporträtt av Elisabeth II