Officiell Hobbit-bok med 37 frimärken

Hobbitt Book

Be the first to rate!

0

Nu kan du säkra dig en vacker läderinbunden bok från New Zealand med 37 Hobbit-frimärken – ett speciellt frimärke med härskarringen är dessutom förgyllt med 22 karat guld!

  • Type: Singelprodukt
  • Lager: Tillgänglig
Ord.pris 3 500 kr
Pris: 1 750 kr

Följ med i historien om hobbiten Bilbo som övertalas att lämna sitt lugna liv i byn Fylke och bege sig ut på en farofylld expedition med guiden Gandalf och 13 dvärgar. Boken skrevs av  J.R.R. Tolkien 1937. Redan år  1917 började Tolkien att skapa ett mytologiskt universum för England. Projektet blev dock aldrig helt klart, men mycket av hans arbete användes i böckerna Hobbit och Sagan om ringen.

Sagan om ringen filmatiserades i 3 stora filmer av Peter Jackson i starten av det nya millenniet och redan 5 år in i arbetet med filmerna så hade Peter Jackson luftat idéen om att filmatisera Hobbit. Han fick vänta i 15 år innan projektet realiserades. Liksom Sagan om ringen omvandlades boken Hobbit till 3 filmer som spelades in på New Zealand. Öns storslagna skönhet bildar en perfekt miljö för J.R.R. Tolkiens världar och hans filmer har fungerat som den ultimata reklamen för New Zealand och bland annat därför har New Zealand Post valt att utge boken med 37 frimärken med motiv från filmen, däribland ett speciellt frimärke förgyllt med 22 karat guld.

  • 37 vackra frimärken med motiv från Hobbit-filmerna
  • Ett speciellt frimärke belagd med 22 karat guld med motiv av härskarringen
  • Bilder och berättelser från filmerna

 

Ord.pris3 500 kr
Pris:1 750 kr
Specifikationer
Metall:
Ett frimärke i 22 karat guld
Land:
New Zealand
Antal:
37 frimärken