I maj 2020 är det 75 år sedan andra världskriget slutade och det vill vi markera med ett mynt präglat i hela 99,9 % guld - nu med 50% rabatt!

Andra världskriget var en väpnad konflikt som pågick från åren 1939 – 1945 och involverade de flesta av världens nationer. Med minst 50 miljoner döda var andra världskriget den blodigaste och mest omfattande militära konflikten i mänsklighetens historia. Därför vill vi markera att det just i år är 75 år av fred genom detta mynt i hela 99,9 % guld!

Du säkrar dig:

• Mynt i 99,9 % guld i bästa proof kvalitet - nu med 50 % rabatt. Ord.pris: 945 kr. Du betalar endast 469 kr (+ 59 kr i frakt)

• Ett mynt som markerar att det är 75 år av fred år 2020 efter andra världskriget

• Äkthetscertifikat som garanterar myntets äkthet och kvalitet

• Mynthuset Sverige erbjuder förlängd pengarna-tillbaka-garanti till 60 dagar!

• Inleder, utan förpliktelser, samlingen ”Världens minsta guldmynt” med fantastiska guldmynt från hela världen

Myntmotivet återger en fredsduva som är en kristen symbol för fred. Den härstammar ur berättelsen om Noa som släppte ut en duva från Noas ark för att hitta land och den kom tillbaka med en olivkvist.

Specifikationer
Metall:
99,9 % guld
Nominellt värde:
1 GIP
Kvalitet:
Proof
Diameter:
11 mm
Vikt:
0,5 gram
År:
2020
Land:
Gibraltar
Upplaga:
5000
Advers:
Fredsduva och 75 YEARS OF PEACE 1945 - 2020
Revers:
Vapensköld och nominellt värde

Populär samling

”Världens minsta guldmynt” är några av de populäraste mynten i världen. Inte bara för att det ställer höga krav på mynt-processen när man framställer mynt i denna storlek, men också för att det är spännande mynt från hela världen som skildras i denna samling.

När du beställer myntet i guld som markerar 75 år av fred (2020) efter andra världskriget startar du automatiskt samlingen ”Världens minsta guldmynt” .

Du mottar ett mynt ca en gång i månaden. Priset för efterföljande mynt är 945 kr + porto på 59 kronor. Du har alltid 30 dagars full returrätt och kan studera varje mynt i lugn och ro hemma innan du beslutar dig för om du vill behålla myntet. Du samlar också utan förpliktelser och kan när som helst avsluta samlingen när helst du önskar genom att skicka ett e-mail eller ringa till kundservice.

 

  1. Jag säkrar mig myntet med "75 years of peace" för 469 kr (+59 kr i frakt).
  2. Myntet skickas med post och leveranstiden är normalt 14 dagar.
  3. När jag beställer freds-myntet inleder jag samlingen ”Världens minsta guldmynt”, som ger mig chansen att samla på spännande mynt från hela världen. Jag får ett nytt mynt cirka en gång i månaden.  
  4. Priset för de efterföljande mynten är 945 kr + porto på 59 kr. Jag mottar en faktura med 14 dagars förfallotid
  5. Under samlarperioden har jag mer att se fram emot: jag får, utan extra kostnad, en specialdesignad samlingsmapp där jag tryggt kan förvara mina guldmynt. Jag får dessutom under samlingsperioden ett album med plats för äkthetscertifikaten som medföljer varje mynt samt ett ägarbevis.
  6. Jag har alltid 30 dagars full returrätt och samlar bara så länge jag själv önskar. Om jag vill avsluta samlingen, skjuta upp leveranser eller ändra leveransintervaller tar jag bara kontakt med Mynthusets kundservice via telefon 040-602 82 60, brev eller e-post till kund@mynthuset.se. Alla köp täcks alltid av konsumentköplagen.
  7. Mynthuset Sverige garanterar, utan tidsbegränsning eller andra förbehåll äktheten av alla våra samlarobjekt. Äkthetscertifikat medföljer alltid.
  8. Mynthuset Sveriges syfte är att förmedla historien som är knuten till mynt och andra samlarobjekt och göra samlingar tillgängliga för så många som möjligt. Vi säljer till samlare som är upptagna av samlarglädje och historia. Vi garanterar inte att mynt eller andra samlarobjekt stiger i värde eller behåller sitt ursprungsvärde. Eventuella tidigare värdestigningar garanterar inte en framtida värdeökning.