Nu kan du säkra dig jubileumsmedaljen

"Victoria & Estelle / "Mor och dottermedalj" försilvrad 

GRATIS (+frakt 59 kr)!

 

 Endast hos Mynthuset

 I år har Prinsessan Estelle fyllt 10 år! Vi hyllar henne med att ge ut en ”Mor- och dottermedalj” i vår serie om 75 år med Kung Carl XVI Gustaf.

 Fem exklusiva medaljer utges, de övriga fyra medaljerna i serien är förgyllda i 24 karat rättvisemärkt guld med olika motiv från händelser ur Konungens liv.

• Begränsad upplaga 

• Vi garanterar äktheten obegränsat i tid

• Du har 30 dagars returrätt

• Medaljen levereras tillsammans med en exklusiv förvaringsbok utan extra kostnad, samt med ett äkthetscertifikat

• Du får en medalj i månaden framöver, men bara så länge du själv vill. Du kan när som helst meddela att du inte önskar fler medaljer

• Ordinarie pris är 339 kr per medalj plus frakt 59 kr

• Gäller tills upplagan är slut, därefter förstörs präglingsverktygen för alltid

• Ett erbjudande per hushåll


Om du vill ringa in din beställning eller har några frågor kring samlarserien ”75 år med Kung Carl XVI Gustaf", är du välkommen att kontakta oss på telefon 040-602 82 60 eller maila oss på kund@mynthuset.se (våra telefontider är måndag till fredag 10-16

Specifikationer
Metall:
Kopparnickel försilvrad
Kvalitet:
BU
Diameter:
30 mm
Vikt:
12 gram
Präglat år:
2021
Land:
Mynthuset Sverige
Upplaga:
1999 exemplar
Advers:
Porträtt av Kronprinsessa Victoria och Prinsessan Estelle
Revers:
Tre kronor

Fördelar för mig som kund hos Mynthuset

1) Jag har säkrat mig Victoria & Estelle - mor och dottermedalj GRATIS (+ frakt 59 kr). Ordinarie pris är 339 kr (+59 kr i frakt). Medaljen är försilvrad i 99,9% silver. 

2) Jubileumsmedaljen skickas med posten och levereras normalt inom 1-2 veckor. 

3) Max en medalj per hushåll och endast om du inte tidigare samlat på serien

4) När jag beställer Jubileumsmedaljen Victoria & Estelle inleder jag samtidigt samlarserien “75 år med H.M. Konung Carl XVI Gustaf” som innehåller ytterligare fyra guldförgyllda medaljer med motiv från händelser i kungens liv. Detta betyder att jag får en ny medalj skickat till mig ca var fjärde vecka tills samlingen är komplett. Det är ingen bindningstid eller begränsning för hur många medaljer jag skall köpa. Jag kan avsluta samlingen när som helst.

5) Jag mottar en exklusiv förvaringsbok till mina medaljer utan extra kostnad. Förvaringsboken innehåller intressant läsning om konungen och hans liv. Samtidigt är förvaringsboken en trygg och säker förvaring för mina medaljer.

6) Jag har alltid 30 dagars full returrätt och samlar endast så länge jag själv önskar. Om jag vill avsluta samlingen eller ändra leveransernas intervall till varannan månad behöver jag bara kontakta Mynthuset Sverige på telefon 040-602 82 60 eller via e-post kund@mynthuset.se och ange vad som är lättast för mig. Alla köp hos Mynthuset Sverige täcks av Konsumentköplagen.

7) Mynthuset Sverige garanterar utan tidsbegränsning eller andra förbehåll äktheten av alla våra samlarobjekt.

8) Mynthuset Sveriges mål är att förmedla historia knuten till mynt, medaljer och andra samlarobjekt samt att göra samlandet tillgängligt för så många som möjligt. Vi garanterar inte att mynt eller andra samlarobjekt stiger i värde eller behåller sitt nuvarande värde. Eventuell tidigare värdestigning är ingen garanti för en framtida värdeökning.