Emil i Lönneberga - Jubileumstacka i 24 karat guld

Nu utger vi denna vackra jubileumsguldtacka i samband med Emil i Lönnebergas 60 års jubileum 2023. Vi fortsätter firandet! Den första boken utgavs 1963.

Denna eftertraktade mynttacka i 24 karats guld är av bästa samlarkvalitet och levereras i en skyddande kapsel tillsammans med ett äkthetscertifikat som garanterar äktheten och kvaliteten på mynttackan.

Denna mynttacka är en del av vår serie “Världens minsta guldmynt” som flera gånger om året utger nya mynt eller mynttackor från alla världens hörn. Mynten och mynttackorna väger alltid 0,5 gram och innehåller 99,9% rent guld. 

Du kan nu starta denna serie, “Världens minsta guldmynt” med att beställa denna mynttacka till det förmånliga priset 695 kr och efter ca. 4 veckor skickas nästa spännande utgåva med en ny historia att förmedla. 

Du säkrar dig:

 Jubileumstacka i 24 karat guld på 0,5 g

 Mynttackan levereras i en skyddande kapsel. I den 3e leveransen mottager du ett skrin med 16 hål samt ett album till dina äkthetscertifikat


 Mycket begränsad upplaga på 1963 exemplar


 Säljs enbart hos Mynthuset

Inleder serien “Världens minsta guldmynt” som varje år utkommer med flera nya motiv och du fortsätter att få leveranser så länge du önskar.

Specifikationer
Metall:
Guld 99,9%
Nominellt värde:
$ 2,5
Kvalitet:
Proof
Storlek:
8,6 x 15,2 mm
Vikt:
0,5 g
Präglat år:
2023
Land:
Niue
Upplaga:
1963 exemplar