Stäng fönster

Anmäl dig till nyhetsbrevet i dag!

  • Få erbjudanden och viktig information
  • Få inbjudningar till events och arrangemang
  • Få erbjudanden innan de släpps till alla kunder

Tack för att du anmälde dig till nyhetsbrevet!

 
Fyll i dina uppgifter nedan:
Fyll i dina uppgifter nedan:

Emil i Lönneberga Silvermedaljer

Emil och Snickerboa-medalj i silver: endast 295 kronor!

Emil i Lönneberga är en av Astrid Lindgrens mest älskade litterära figurer. Många förknippar säkert Emil med alla de hyss han hittade på och när hans far ut honom till Snickerboa. Där låser Emil in sig och täljer trägubbar fram till att hans far lugnat sig.

Du säkrar dig:

  • Emil och Snickerboa-medalj i silver till ett förmånligt introduktionspris: endast 295 kronor inklusive porto! (vårt normala pris är 495 kronor + porto 49 kronor – du sparar 249 kronor!) Präglad i 92,5 % silver och bästa kvalitet; proof
  • Samlingen ”Emil i Lönneberga Silvermedaljer”, som innehåller 8 medaljer med de mest älskade karaktärerna och motiven från Emil i Lönneberga-böckerna – du samlar utan förpliktelser. Du kan bland annat se fram emot att lägga till Emil och Griseknoen och Emil och Soppskålen till din samling. Priset på efterföljande medaljer är 495 kr + porto 49 kr och du har alltid 30 dagars öppet köp och kan avsluta samlingen när som helst om du önskar.

Pris 295 kr

samling

Dessutom får du allt detta, utan extra kostnad:

  • Äkthetscertifikat med medaljspecifikationer och intressant läsning om medaljmotivet tillsammans med varje försändelse
  • En fin samlingsmapp, i den andra försändelsen, där du kan förvara dina medaljer (värde 29 kr)
  • I den tredje försändelsen ett praktiskt album där du kan förvara dina äkthetscertifikat (värde 96 kr)

En del av intäkterna från Emil-medaljerna kommer Mynthuset Sverige, Saltkråkan och Bildmakarna Berg att skänka till Astrid Lindgrens barnby Atakpamé i Togo som genomförs av SOS Barnbyar.


SPECIFIKATIONER:

Metall: 92,5% silver
Begränsad upplaga: endast 10.000 exemplar
Kvalitet: proof
Diameter: 30 mm
Vikt: 12 gram
Utgivare: Mynthuset Sverige


------------------------------------------------------------------

Jag beställer Emil och Snickerboa-medaljen i silver till introduktionspriset 295 kronor inklusive porto! Jag kommer att motta en samlingsmapp utan extra kostnad i den andra försändelsen samt ett album till äkthetscertifikaten. När jag beställer Emil och Snickerboa-medaljen inleder jag, utan förpliktelser, samlingen Emil i Lönneberga Silvermedaljer. Jag är därmed garanterad alla de 8 silvermedaljerna med motiv från Emils värld ur kollektionen. Jag får en medalj cirka en gång i månaden och samlar endast så länge jag själv vill. Priset på efterföljande medaljer är 495 kr + porto 49 kr. Jag har som alltid 30 dagars returrätt och det är ingen bindningstid eller minimumköpsförpliktelse. Jag måste vara över 18 år för att få beställa.


Pris 295 kr

samling

Du kanske också är intresserad av: