Stäng fönster

Anmäl dig till nyhetsbrevet i dag!

  • Få erbjudanden och viktig information
  • Få inbjudningar till events och arrangemang
  • Få erbjudanden innan de släpps till alla kunder

Tack för att du anmälde dig till nyhetsbrevet!

 
Fyll i dina uppgifter nedan:
Fyll i dina uppgifter nedan:

Kundförmåner

Fördelarna med att vara kund hos Mynthuset är många!

Internationellt kontaktnät
Mynthuset Sverige har ett utbrett kontaktnät som medför att vi kan erbjuda våra kunder mynt och medaljer från hela världen. Alla mynt är noggrannt utvalda och kontrollerade av experter.

Förhandsreservering
Som distributör för de viktigaste statliga myntverken kan vi reservera efterfrågade produkter på förhand. Det har du nytta av, speciellt eftersom det handlar om produkter som ges ut i begränsade upplagor.

Förtur
Om du påbörjar en samling garanteras du förtur till de mynt eller medaljer som ingår i samlingen.

Äkthets- och kvalitetsgaranti
Med varje mynt och medalj följer ett äkthetscertifikat, som garanterar myntets eller medaljens höga kvalitet. Om du samlar på en mynt- eller medaljsamling får du, utan extra kostnad, ett samlarskrin, ägarbevis, äkthetscertifikat för respektive mynt eller medalj samt en pärm för förvaring av dina certifikat.  

Enkelt och riskfritt
Du får produkterna skickade till din hemadress, med undantag av försändelser som överskrider ett visst belopp eller storlek. Du kan i lugn och ro bekanta dig med produkten eftersom du har 30 dagars öppet köp. Du fortsätter att samla så länge du själv vill och kan när som helst avbryta ditt samlande genom att meddela vår kundservice.

Kundservice
Mynthuset Sveriges kundservice hjälper dig i frågor som berör ditt samlande. Du får personlig betjäning per telefon, fax eller e-post (se kundservice för kontaktuppgifter och öppettider)

Samling
Mynthuset Sverige erbjuder dig som kund möjligheten att samla på en mynt- eller medaljsamling. Nya mynt eller medaljer som ges ut regelbundet sänds till dig som samlar utan att du behöver beställa dem separat. Eftersom produkterna reserveras i förväg, garanteras du alltid förtur.


« Tillbaka