Stäng fönster

Anmäl dig till nyhetsbrevet i dag!

  • Få erbjudanden och viktig information
  • Få inbjudningar till events och arrangemang
  • Få erbjudanden innan de släpps till alla kunder

Tack för att du anmälde dig till nyhetsbrevet!

 
Fyll i dina uppgifter nedan:
Fyll i dina uppgifter nedan:

Jobba hos Mynthuset Sverige

Just nu söker vi: Svensktalande Account Manager

Svensktalande Account Manager
Mynthuset Sverige, Köpenhamn

Arbetet består av försäljning av exklusiva produkter, huvudsakligen mynt och medaljer, via telefon – primärt till en god och solid existerande kundportfölj. Du kommer att sitta med utvalda VIP-kunder och kommer därför ha nära kontakt med många av verksamhetens bästa, fasta kunder. Vi söker en person som värderar ett högt arbetstempo och vill göra en extra insats för att påverka egna resultat och mål. 

För att lyckas i tjänsten och vinna våra kunders tillit är det en fördel att du lyckas presentera våra produkter som ofta har en historisk betydelse. Vi får mellan 20 och 30 nya produkter varje månad som du efter en grundlig utbildning förväntas kunna presentera för kunderna. 

Din bakgrund

  • Det är en fördel om du har erfarenhet av telemarketing eller försäljning samt att du trivs med kundkontakt via telefon
  • Du talar och skriver perfekt svenska, är vältalig, professionell och sympatisk när du talar med våra kunder
  • Vi har ett brett urval av kunder, därför är det viktigt att du kan skapa goda kundrelationer
  • Gemensamt för kunderna är intresset för exklusiva och historiska mynt och medaljer, därför uppnår du störst framgång om du har ett historiskt intresse

Vi erbjuder en tjänst i en positiv och utmanande miljö med många intressanta produkter. Tjänsten är flexibel och självständig och du kommer ingå i ett team på runt 10 personer. Du erbjuds ett mycket attraktivt löne- och bonuspaket – utan tak. Vi är lokaliserade i fina, ljusa lokaler på Vestergade 18 i Köpenhamn, mindre än 10 minuters promenad från Hovedbanegården.


Arbetstiden är måndag till fredag 10.00-21.00 – med stor flexibilitet och möjlighet att arbeta på helgerna.

Sök jobbet:
Skicka din ansökan så snart du kan till
uj@monthuset.dk eller ring +45 40 77 89 79 för mer information om tjänsten


 

Mynthuset Sverige AB säljer och marknadsför samlarmynt och medaljer på den svenska marknaden. Mynthuset Sverige ingår i Samlerhuset-koncernen, som är verksam i 14 europeiska länder med drygt 400 anställda. Koncernens omsättning uppgick till 105,5 miljoner euro år 2014. Mynthuset Sverige är också officiell distributör för Det Kungliga Brittiska Myntverket, Det Statliga Franska Myntverket, Folkrepubliken Kinas Nationalbank, det Norska Myntverket och mer än 20 andra myntverk och nationalbanker.


« Tillbaka