Stäng fönster

Anmäl dig till nyhetsbrevet i dag!

  • Få erbjudanden och viktig information
  • Få inbjudningar till events och arrangemang
  • Få erbjudanden innan de släpps till alla kunder

Tack för att du anmälde dig till nyhetsbrevet!

 
Fyll i dina uppgifter nedan:
Fyll i dina uppgifter nedan:

Guldmynt med en äkta Mars-meteorit

Mynt i 0,5 gram rent guld

Nu har vi på Mynthuset glädjen att kunna erbjuda ett mynt i 99,9 % guld med en äkta marsmeteorit för endast 995 kr – vi betalar portot

År 2011 påträffades en meteorit i Saharaöknen som forskare kunde bevisa att kom från Mars. De kallade den för Lucky 13. Lucky betyder lycka, tur på svenska och kanske kan detta vackra mynt vara en lyckobringare. Myntet har ett motiv av en meteorit som är på väg mot Jorden.

  • Vackert mynt med en äkta meteorit präglat i hela 99,9 % guld
  • Myntet väger 0,5 gram och har en diameter på 11 mm
  • Nominellt värde: 3000 Francs
  • Levereras i ett specialdesignat album där du kan läsa mer om Mars och samtidigt förvara ditt guldmynt tryggt och enkelt.

Utgivelsen av guldmyntet med stoft från en Mars-meteorit visar att rymden och frågan om det finns liv någon annanstans intresserar oss världen över.

 

År 2011 påträffades en ovanlig meteorit som forskarna kunde bevisa att kom från Mars. Meteoriten hittades av en meteoritjägare som sedan sålde Mars-meteoriten vidare till en samlare utan att berätta mer om var den hittats. Köparen lät forskare undersöka meteoriten och de kunde då fastställa att stenen kom från Mars. De kallade den för Lucky 13 på grund av att då var det bara 13 kända meteoriter som forskarna kunnat bevisa kom från Mars. Senare avslöjade meteoritjägaren platsen och man påträffade senare flera stenar från Mars.

Pris 995 kr

 

Specifikationer
Guldinnehåll:99,9 %
Nominellt värde: 3000 Francs
Kvalitet: Proof
Vikt: 0,5 gram
Land: Chad