Stäng fönster

Anmäl dig till nyhetsbrevet i dag!

  • Få erbjudanden och viktig information
  • Få inbjudningar till events och arrangemang
  • Få erbjudanden innan de släpps till alla kunder

Tack för att du anmälde dig till nyhetsbrevet!

 
Fyll i dina uppgifter nedan:
Fyll i dina uppgifter nedan:

48 mynt - komplett samling av europeiska mynt på en gång

Stor folder med hela 48 mynt – ett från varje land på den europeiska kontinenten!

Europas historia är otroligt fascinerande och nu har du chansen att få uppleva den genom mynt från vart och ett av Europas alla länder. Du får totalt 48 mynt på en gång tillsammans med en praktisk folder med karta över Europa för endast 695 kr – vi betalar portot!

Att samla på mynt är roligt och lärorikt!

Genom mynten gör du en spännande resa genom Europa där du får upptäcka den gamla kontinenten på ett helt nytt sätt! De utvalda mynten har varierade motiv - allt från vackra djur, historiska personligheter, kungar och drottningar till historiska och kulturella monument. Du hittar det mesta i denna kollektion!

Du finner inte bara mynt från de stora, välkända länderna som Tyskland, Frankrike, Spanien och England. Då detta är en komplett samling med mynt från alla av Europas länder kommer du även få upptäcka sällsynta mynt från bland annat Vatikanstaten, San Marino, Monaco och Andorra. Denna imponerande Europeiska myntkollektion ger dig en mångsidig inblick i Europas spännande historia!

Tillsammans med de 48 mynten får du även en stor folder med karta över den europeiska kontinenten – utan extra kostnad! Du kan själv, eller tillsammans med familjen, placera mynten i foldern där de är i tryggt förvar. Ett utmärkt tillfälle för dig att öva på dina geografikunskaper!

Allt detta ingår:

 

  • Ett mynt från varje Europeiskt land – totalt 48 mynt!
  • Stor folder med karta, där du själv får möjligheten att placera ut mynten – gratis!
  • När du öppnar foldern blir den hela 62 cm lång!
  • 30 dagars öppet köp
  • Endast 695 kronor – vi betalar portot!
  • Upplev myntens variation och mångfald när du reser genom den europeiska kontinentens alla länder. Detta ger dig en unik möjlighet att kunna få en komplett samling av europeiska mynt på en gång!

 

 

Pris 695 kr

 

OBS! Begränsat antal produkter i lager. Beställ redan idag