Stäng fönster

Anmäl dig till nyhetsbrevet i dag!

  • Få erbjudanden och viktig information
  • Få inbjudningar till events och arrangemang
  • Få erbjudanden innan de släpps till alla kunder

Tack för att du anmälde dig till nyhetsbrevet!

 
Fyll i dina uppgifter nedan:
Fyll i dina uppgifter nedan:

Romerskt originalmynt i brons med krigarmotiv

Nästan 1700 år gammalt originalmynt – endast 199 kr!

Att hålla ett mynt som är 1700 år gammalt ger en spännande insikt i historien. Myntets motiv visar en fallen perser som spetsas av en romersk soldat. Motivet har inspirerats av de stora gladiatorstriderna. Texten som kan ses på reversen; FEL TEMP REPARATIO kan i stora drag översättas till "Lyckliga dagar är åter här". På reversen ser du den berömde kejsaren Constantius II. Det är äkta orginalmynt som kejsare, gladiatorer och romerska invånare bar i sina fickor för nästan 1700 år sedan!

Det är fascinerande att tänka på vad mynten har genomlevt; imperiers resning och fall, jordbävningar och krig fram till idag. Mynten utgavs av Konstantin den Stores son, Constantius II, mellan åren 348 och 356 e.Kr.

Pris 199 kr

samling

 

Nu kan ett av dessa historiska mynt bli ditt för endast 199 kr!

  • Originalmynt i brons där motivet är inspirerat av de stora gladiatorstriderna – nästan 1700 år gammalt!
  • En fin och informativ samlingsmapp där du kan förvara dina mynt – utan extra kostnad
  • Äkthetscertifikat
  • Inleder samlingen ”Romarrikets Mynt” med totalt 9 antika, romerska mynt
  • 30 dagar full returrätt, ingen bindningstid eller minimumköpsförpliktelse


Följ med på en historisk resa!

Det är otroligt spännande att samla på gamla romerska mynt; du lär dig om kejsarnas liv, romarnas kamp mellan religioner, tillväxt och fall av en enastående kultur och mycket mer.

När du beställer bronsmyntet från Romarriket inleder du samtidigt samlingen "Romarrikets Mynt". Genom samlingen får du en enastående chans att lära dig mer om det antika Roms kultur, samhälle och kejsare.

Romarrikets mynt: En resa genom det antika Roms kultur, samhälle och härskare

Samlingen består av totalt 9 mynt. Du får det första myntet med krigarmotiv för endast 199 kr och dessutom får du en samlingsmapp helt utan kostnad! De efterföljande bronsmynten representerar romarriket på olika sätt.

Du kommer motta mynt som visar 7 viktiga motiv från romarriket till priset av 449 kr + porto 49 kr per försändelse:  Roms huvudstäder, romerska gudar, härskare, militären, romersk arkitektur samt kristendomens intågande. Det 9:e myntet kommer vara ett mycket speciellt silvermynt från romarriket! Det kostar 1549 kr + postage 49 kr. Du samlar helt utan förpliktelser och kan när som helst välja att avsluta samlingen om du vill.

Våra inköpare säkrar kvalitet och äkthet av varje mynt och du mottar dessutom alltid ett äkthetscertifikat med varje försändelse. I den tredje försändelsen kommer du att motta ett praktiskt album där du kan förvara dina certifikat , utan extra kostnad! Om du inte skulle vara nöjd med ditt mynt har du alltid 30 dagars full returrätt och du kan välja att avsluta samlingen när som helst.

Specifikationer:

KEJSARE: Constantius II

UTGIVNINGSÅR: Ca. 348 - 356 e.Kr.

DIAMETER: Ca. 15 - 25 mm

METALL: Brons

KVALITET: Fin kvalitet för sin respektingivande ålder

 

Fördelar med att samla hos Mynthuset Sverige

1. Jag kan säkra mig ett över 1700 år gammalt, romerskt originalmynt för endast 199 kr, inklusive porto. Jag är införstådd med att det är endast ett mynt per person och att ordrar prioriteras i inkommande ordning.

2. Jag betalar ingenting nu men mottar mynten tillsammans med en faktura med 14 förfallodagar, och kan studera mynten i lugn och ro hemma innan jag betalar. Levereringstiden är normalt 14 dagar. Vi stor efterfrågan kan levereringstiden vara något längre.

3. Jag inleder, helt utan förpliktelser, samlingen ”Romarrikets Mynt” som består av totalt 9 antika mynt från romarriket.

4. Som samlare får jag ett nytt mynt cirka en gång i månaden. Det är ingen bindningstid eller minimumköpsförpliktelse.

5. Priset för de efterföljande mynten är 449 kr medan det sista myntet i samlingen, som är ett mycket speciellt silvermynt, kostar 1549 kr. Porto om 49 kr tillkommer på varje försändelse.

6. Tillsammans med min första försändelse får jag en samlingsmapp, utan extra kostnad, där jag tryggt och säkert kan förvara mina mynt. Jag får även ett äkthetscertifikat tillsammans med varje försändelse.

7. Jag har alltid 30 dagars full returrätt, oavsett anledning, mot returporto och samlar bara så länge jag själv vill. Om jag vill avsluta samlingen eller ändra försändelseintervall tar jag bara kontakt med kundservice på 040-602 82 60 eller kund@mynthuset.se.

8. Mynthuset Sverige garanterar, utan tidsbegränsning eller andra förbehåll, äktheten av alla våra samlarobjekt.

9. Mynthuset Sveriges mål är att förmedla historian knytet till mynt och andra samlarobjekt och göra samlandet tillgängligt för så många som möjligt. Vi garanterar inte att mynt eller andra samlarobjekt stiger i värde eller behåller sitt nuvarande värde. Eventuell tidigare värdestigning är ingen garanti för en framtida värdestigning.


Inleder samlingen ”Romarrikets Mynt” med totalt 9 antika, romerska mynt


Pris 199 kr

samling